back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια νωπών κρεάτων – κατεψυγμένων οπωρολαχανικών – ψαριών για τις ανάγκες του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια νωπών κρεάτων – κατεψυγμένων οπωρολαχανικών – ψαριών για τις ανάγκες του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λέρου

Σας πληροφορούμε ότι  ο Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου προκειμένου να προβεί στην προμήθεια κρεάτων – πουλερικών νωπών και κατεψυγμένων οπωρολαχανικών-ψαριών για την σίτιση των παιδιών που φιλοξενούνται στον Παιδικό Σταθμό Δήμου Λέρου, ζητά προσφορά για τα συγκεκριμένα είδη όπως αναφέρονται στην Τεχνική Περιγραφή.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία για την ανωτέρω προμήθεια,  υποχρεούται στην έκδοση βεβαίωσης από το οικείο Εμπορικό Επιμελητήριο για την εγγραφή του επαγγελματικού τους Μητρώου και επίσης να προσκομίσουν την Τεχνική τους Περιγραφή για τα προσφερόμενα είδη.

Η οικονομική προσφορά για τα ζητούμενα είδη θα αναφέρεται σε ποσοστό έκπτωσης επί της % του ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Οι προμηθευτές μπορούν να καταθέτουν τους φακέλους με τα δικαιολογητικά και τις οικονομικές τους προσφορές έως τις 23/05/2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. στο Λακκί Λέρου (κτίριο Ποσειδώνιο).

Κατά την υπογραφή της Σύμβασης ο «Ανάδοχος Προμηθευτής» υποχρεούται στην έκδοση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης,  ύψους 10% χωρίς το Φ.Π.Α. επί του συνόλου της συμβατικής τιμής των ζητούμενων ειδών.   

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2247026035 τις εργάσιμες ημέρες και  ώρες.       

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ