Περιεχόμενο άρθρου
Περιοδεία πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τους ΑΝΕΛ, κος Γεώργιος Παλαπουγιούκ,το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, σε Κάλυμνο και Κω, συνοδεύοντας τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κο Τέρενς Κουίκ.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στα παραπάνω νησιά, ο κος Παλαπουγιούκ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου Καλύμνου κ. Σοροκάκη Ιωάννη, καθώς και τον Δήμαρχο Κώ, κ. Κυρίτση Γεώργιο.
Την Κυριακή ο κος Παλαπουγιούκ παραβρέθηκε στα εγκαίνια του γραφείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κω, όπου και ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες από τον κ. Τέρενς Κουικ.
Ακολουθήστε το Leros News στο κανάλι μας στο YouTube
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Λέρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο lerosnews.gr
Σχόλια αναγνωστών …
Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.