back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΚΩ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΚΩ

Περιοδεία στην Κάλυμνο, την Λέρο και την Κω θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, από την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 έως και το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021.

Ειδικότερα, αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 μμ, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα βρεθεί στο νησί της Καλύμνου , όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού , ενώ στις 13:00 μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι της περιοχής.

Την ίδια μέρα και ώρα 14:30 μμ θα μεταβεί στο νησί της Λέρου όπου αναμένεται να επισκεφθεί το hot spot του νησιού, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς του νησιού. (Επιστροφή στην Κάλυμνο αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας)

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 πμ ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοτικό κατάστημα Καλύμνου.

Στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το νησί της Κω, όπου στις 13:30 μμ θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ” Mitsis Hotel Ramira – τοποθεσία Ψαλίδι).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Βελόπουλος, συνοδευόμενος από το κλιμάκιο του κόμματος, θα βρεθεί στην αγορά του νησιού, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και φορείς του νησιού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ