back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Συνελήφθη για εμπρησμό 77χρονος!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΑΤΜΟΣ: Συνελήφθη για εμπρησμό 77χρονος!

Χθες, Δευτέρα (30-09-2013) απογευματινές ώρες συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου ένας 77χρονος ημεδαπός ο οποίος στην προσπάθεια του να κάψει ξερά χόρτα προκάλεσε πυρκαγιά στην περιοχή Καλαμωτή Πάτμου, η οποία επεκτάθηκε και αποτέφρωσε δέκα (10) στερέματα θαμνώδους έκτασης.

Η Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χοχλακά, μεταξύ Συνοδινού-Λάκας-και Γραβά, αλλά με την έγκαιρη επέμβαση του εθελοντικού πυροσβεστικού σώματος του Δήμου Πάτμου και δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σάμου η φωτιά κατασβέστηκε. 

Συγκεκριμένα, στις 13.00 το Α.Τ. Πάτμου ενημέρωσε το Δήμο Πάτμου ότι ξέσπασε φωτιά στην παραπάνω περιοχή. Αμέσως ενημερώθηκε το εθελοντικό πυροσβεστικό σώμα του Δήμου και η πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου και μέσα σε μισή ώρα έστειλε 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη τα οποία με ρίψη θαλασσινού νερού έσβησαν τη φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν to εθελοντικό πυροσβεστικό σώμα ο διοικητής του Α.Τ.Πάτμου, ο δήμαρχος κ. Στόικος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάγκος Σημαντήρης, η υπεύθυνη της πολιτικής προστασίας κ. Νομική Μαύρου και γύρω στα 100 άτομα πολίτες.

Με πληροφορίες από Εφημερίδα Πατμιακά Χρονικά

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ