17-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 11:52, στις 16-08-2019

Παλαπουγιούκ: Απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Λέρου

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 1184 φορές

Μα πως μπορώ να μην απαντήσω; Κάθε νοήμων άνθρωπος,στις παρατηρήσεις θα απαντούσε με περισσότερη δουλειά. Αντ'αυτού,εσείς επιμένετε να παίζουμε τον Ερωτόκριτο,προφανώς γιατί δεν κάνετε καμία άλλη δουλεια... Θα απαντήσω άμεσα στις ερωτήσεις σας,τις οποίες εκλαμβάνω ως υποερωτήματα του βασικού ερωτήματος που σας απασχολεί,''γιατί αυτός και όχι εγω;''

Σας ενημερώνω λοιπόν,εσάς και τους ελάχιστους πια,φαντάζομαι,ακολούθους σας,ότι τα καθήκοντα,οι δράσεις και η θέση μου καθορίζονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ξέρετε,εγώ δεν πληρώνομαι για να κάνω,όπως εσείς,τον σουλατσαδόρο.

Άλλωστε,δεν θα μου το επέτρεπε και το ύψος του μισθού μου,που απέχει παρασάγγας του καλοπληρωμενου δικού σας... Όσο και αν προσπαθείτε να υποβιβάσετε την θέση και την ύπαρξή μου,σας διαψεύδουν καθημερινά η ολοκλήρωση του νηπιαγωγείου,οι παιδικές χαρές,τα φωτοτυπικά μηχανήματα και οι πρώτες ύλες στα σχολεία,οι δράσεις σε ιδρύματα του νησιού,η στρατιωτική λέσχη(όπου σπεύσατε κιόλας να κόψετε την κορδέλα...Μιας και δεν παίρνετε εύσημα,τουλάχιστον να σας μείνει η φωτογραφία...)και πολλά άλλα,που οι συμπολίτες μας γνωρίζουν και που ξέρετε και εσείς,αλλά η μνησικακία σας σας εμποδίζει να παραδεχτείτε.

Κάποτε πίστευα ότι ήσασταν ένας ελπιδοφόρος και ειλικρινής πολιτικός που άξιζε να συνδράμω. Καθημερινά,μέχρι και σήμερα,διαπιστώνω το μέγεθος της εξαπάτησής μου. Είστε μια νούλλα που θα πάρετε αυτό που σας αξίζει τον Μάη. Όσο αφορά,τον σίγουρα έμμισθο και σίγουρα καλοπληρωμένο γραφιά σας,που αναλαμβάνει τα κείμενα που δημοδιεύετε,γιατί δεν νομίζω να καταφέρνατε ούτε αυτά ,σας λέω ότι δεν έχει και πολύ ταλέντο στην συγγραφή,έχει απίστευτα περιορισμένο λεξιλόγιο ακόμα και υβρεολόγιο και επίσης μεταφέρει σχεδόν αυτούσιες παραγράφους από δημοσίευση σε δημοσίευση...

Κλείνω λοιπόν εδώ,υπενθυμίζοντάς σας,ότι πέρα από μετακλητός υπάλληλος,είμαι πάνω απ'όλα Λεριός και θα κάνω όσες ερωτήσεις θέλω στον Δήμαρχο,μέχρι επιτέλους να πάρω μια πραγματική απάντηση,είτε με λόγια είτε με πράξεις που είναι και το προτιμότερο.

 


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook