back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Σκάκι στο Μπελλένειο Γυμνάσιο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟλοκληρώθηκε το Τουρνουά Σκάκι στο Μπελλένειο Γυμνάσιο Λέρου

Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος απο την Πρόεδρο ΔΣ και Διευθύντρια του Μπελλένειου Γυμνάσιου Λέρου κα Μ.Παπαφώτη, τους Αντιδημάρχους κα Μ.Κανάρη και κο Δ.Καστή, τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γ.Παλαπουγιούκ, το μέλος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Α.Χατζή παρευρέθηκε στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ που οργανώθηκε από το Μπελλένειο Γυμνάσιο Λέρου  σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Λέρου  «Απόστολος και Ελευθέριος Ευαγγέλου» και τον Σκακιστικό Όμιλο Λέρου «ΖΑΤΡΙΚΙΟΝ».

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία  του Προέδρου κ. Ε.Δερμιτζάκη και των μελών του Σκακιστικού Ομίλου Λέρου κ. Ζαρμπούρη Ηλία , του εκπαιδευτή κ. Π. Καρναχωρίτη, καθηγητών, παιδιών και γονέων ο κ. Κόλιας δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις συμμετοχές τονίζοντας ότι το σκάκι καλλιεργεί και αναπτύσσει σπουδαία προτερήματα και είναι ένα ευγενές άθλημα που κερδίζει μικρούς και μεγάλους.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τις Διευθύντριες των σχολείων κα Μ.Παπαφώτη  και κα Λ. Κιαννιέ, για την πρόσκληση και την διοργάνωση στο χώρο του Μπελλένειου Γυμνασίου, τους καθηγητές και τους μαθητές καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου για τις επιδόσεις των αθλητών και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον μικρό αθλητή Δελιέζο για την επερχόμενη συμμετοχή του στο Παγκόσμια Πρωτάθλημα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ