back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Παιδίατρος της Λέρου έσωσε 6χρονο αγοράκι με τη μέθοδο της… ψηλάφησης!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ Παιδίατρος της Λέρου έσωσε 6χρονο αγοράκι με τη μέθοδο της... ψηλάφησης!

Με μια άμεση διάγνωση με τη μέθοδο της …ψηλάφησης, έσωσε τη γονιμότητα ενός 6χρονου αγοριού, ο Παιδίατρος της Λέρου κος Νικήτας Ταχλιαμπούρης!

Το γεγονός συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν ο πατέρας του 6χρονου -ο οποίος υπηρετεί στο στρατόπεδο (588ΤΕ) της Λέρου ως αξιωματικός- επισκέφτηκε με το παιδί του την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λέρου, για μια εξέταση ρουτίνας.

Όμως, κατά τη διάρκεια της παιδιατρικής εξέτασης, ο Παιδίατρος της Λέρου κος Νικήτας Ταχλιαμπούρης, αφού ψηλάφισε τους όρχεις του μικρού αγοριού, ενημέρωσε τους γονείς ότι ο 6χρονος έπρεπε να διακομισθεί άμεσα σε νοσοκομείο των Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση!

Πράγματι, οι γονείς του μικρού μετέβησαν σε κλινική των Αθηνών, όπου εκεί, οι γιατροί εξεπλάγησαν ευχάριστα με την ακριβή διάγνωση του Παιδιάτρου της Λέρου.

Το ιατρικό προσωπικό της κλινικής χειρούργησε επιτυχώς το μικρό αγοράκι, ενώ μετά το πέρας της λεπτής χειρουργικής επέμβασης, εξήγησαν στους γονείς ότι ο Παιδίατρος της Λέρου έσωσε τον γιο τους από βέβαιο πρόβλημα γονιμότητας…

Οι γονείς του 6χρονου θέλοντας να κρατήσουν την ανωνυμία τους, μας πληροφόρησαν συγκινημένοι για το συμβάν και ευχαριστούν βαθύτατα τον Παιδίατρο της Λέρου κ. Νικήτα Ταχλιαμπούρη, καθώς και το ιατρικό προσωπικό της κλινικής όπου πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση.

Εμείς -από δημοσιογραφικής άποψης- πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο συμβάν είναι ένα από τα εκατοντάδες που έχουν συμβεί στη Λέρο (και δεν δημοσιοποιούνται), αφού ο εξαιρετικός παιδίατρος του νησιού μας, δεν επεδίωξε ποτέ τη δημοσιότητα.

Όμως, με αφορμή τα πρόσφατα -αρνητικά- γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Λέρο, είναι καιρός να μάθουν όλοι ποιος είναι ο Παιδίατρος της Λέρου καθώς και το κοινωνικό έργο που επιτελεί τα τελευταία 20 χρόνια στο ακριτικό μας νησί…

Διαβάστε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή της κλινικής όπου χειρουργήθηκε το 6χρονο αγοράκι:

Συγχαρητήρια στον Παιδίατρο της Λέρου - Έσωσε 6χρονο αγοράκι μέσω... ψηλάφησης!

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ