back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίκα Ιατρίδη από τη Λέρο: «Πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της νησιωτικότητας η ΝΔ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜίκα Ιατρίδη από τη Λέρο: «Πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της νησιωτικότητας η ΝΔ»

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η Λέρος στην υπ. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη κατά τη διήμερη περιοδεία της. Η κ. Ιατρίδη πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων εργασίας με φορείς και επιχειρηματίες, καθώς επίσης και μια προεκλογική συγκέντρωση με σκοπό να βρεθεί εκ του σύνεγγυς με φίλους και υποστηριχτές, με τους οποίους τη δένουν χρόνιοι δεσμοί.

Πιο συγκεκριμένα η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λέρου, το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και το Λιμεναρχείο, μαζί με τους Συντονιστές Εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κ. Μάνο Λογοθέτη, Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο και κ. Βαγγέλη Κυριαζόπουλο, Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια με θέμα το κυβερνητικό έργο που έχει παραχθεί για τη Λέρο.

Η Μίκα Ιατρίδη είχε συνάντηση με τους συναγωνιστές της στη ΔΗΜΤΟ Λέρου, τους οποίους ευχαρίστησε για τη δυναμική τους παρουσία και την συνολική προσφορά τους στην παράταξη και με τους οποίους συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και τις περαιτέρω δράσεις για μια ακόμα νίκη της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

Το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση στην Αγία Μαρίνα με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι Λεριοί δεν ξεχνούν ποιος είναι πάντα δίπλα τους, με συνέπεια, αλήθεια και σεβασμό.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της η κ. Ιατρίδη δήλωσε:

«Η θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι φίλοι και συναγωνιστές μου στη Λέρο, όπως και οι πολίτες που συνάντησα, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών και της δουλειάς που κάνω όλα τα χρόνια που εκπροσωπώ τα νησιά μας στη Βουλή ως πρώτη Δωδεκανήσια Βουλευτής!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στάθηκαν δίπλα στο νησί, και με την ενίσχυσή του στο ζήτημα του μεταναστευτικού και με σειρά έργων, όπως, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση του Δήμου Λέρου με 1.485.458 ευρώ για υποδομές ηλεκτροκίνησης, προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμούς φόρτισης.

Πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της νησιωτικότητας η κυβέρνηση, κάνει τα Δωδεκάνησα βιώσιμους προορισμούς βελτιώνοντας τις υποδομές, για να έχουν οι συμπολίτες μας καλύτερη ποιότητα ζωής και τα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει!»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ