Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λειψών, πρωινές ώρες σήμερα, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ”ΖΕΦΥΡΟΣ” Ν.Α. 08, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο ΛΕΙΨΟΙ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥ- ΜΥΡΤΙΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ότι κατά τον πλου μεταξύ ν. Λειψών και ν. Λέρου, παρατηρήθηκε ένδειξη χαμηλών καυσαερίων σε αριστερή μηχανή. Στη συνέχεια το ”ΖΕΦΥΡΟΣ” επέστρεψε στον λιμένα ν. Λειψών, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
Από τον Λιμενικό Σταθμό Λειψών απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ- Δ/Ρ πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»