ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
kroupia leros

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Ιωάννης Καλογήρου σχολίασε: Επειδή όντως είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε (ή καλύτερα ό,τι πιστεύουμε), να τονίσω…
    17.08.2025
  • Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου

    Ο Έτσι μπράβο σχολίασε: Αυτη είναι η πραγματική λεριακη μουσική. Δεν αντέχω να βλέπω ντράμς και Keyboard και…
    16.08.2025
  • Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό

    Ο Οχι έτσι ακριβώς σχολίασε: Ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης, η κ. Κωνσταντίνα. Είχε όλα τα απαραίτητα μαζί της, περιέθαλψε τον…
    16.08.2025
  • Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς

    Ο Πέτρος Καρναχωρίτης σχολίασε: Για την ανανέωση διπλώματος μετά τα 65 πέραν των άλλων απαιτείται: Να έχει ο…
    16.08.2025
  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Δρ. Ηλέκτρα Κωστοπούλου σχολίασε: Επειδή είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε κατά παράβαση της ιστορίας, του διεθνούς δικαίου…
    14.08.2025
kiporama-leros
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στο Νοσοκομείο της Λέρου διακομίστηκε την Κυριακή ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Πέμπτη 28 Αυγούστου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
25 °c
Agia Marina
24 ° Παρ
24 ° Σάβ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Μαρίνες: Αλλάζουν πίστα με επενδύσεις 180 εκατ. – Προχωρούν οι επενδύσεις σε Κω και Λερο

Leros News Leros News
14 Ιανουαρίου 2025
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
Απαγόρευση απόπλου Ι/Φ σκάφους στη Λέρο
170
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
5.7k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Αλλάζουν πίστα οι μαρίνες της χώρας με την συμβολή και του προγράμματος «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU.

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για την αναβάθμιση των τουριστικών λιμένων υποβλήθηκαν 41 επενδυτικά σχέδια συνολικού ύψους περί τα 182 εκατ. ευρώ, μία ζήτηση που επίσης υπερβαίνει τον διαθέσιμο προϋπολογισμό. Ήδη έχουν εγκριθεί περισσότερες από είκοσι αιτήσεις ενίσχυσης ενώ κάποιες απορρίφθηκαν. Βέβαια οι απορριφθέντες έχουν δικαίωμα ένστασης.

Και στις δυο «κατηγορίες» (εγκεκριμένες και απορριφθείσες αιτήσεις) περιλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες ή εμβληματικές μαρίνες της χώρας. Στην εγκεκριμένες αιτήσεις ενίσχυσης περιλαμβάνονται τα επενδυτικά σχέδια των Μαρίνων Φλοίσβου και Κέρκυρας του Ομίλου Lamda, της μαρίνας του Elounda Hills του mega project του Βιτάλι Μπορίσοφ, της μαρίνας του Αστέρα Βουλιαγμένης και άλλες.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Για πρώτη φορά δρομολόγια του ΚΤΕΛ στο Λιμάνι – Επεκτείνονται μέχρι το βράδυ

Λέρος: Προσωρινή παύση δρομολογίων στο ΚΤΕΛ από 2 έως 10 Σεπτεμβρίου 2025

26.08.2025
1.3k
Λέρος: Κοινή ανακοίνωση των Σωματείων Ιατρών – Εργαζομένων ΚΘΛ

Λέρος: Κοινή ανακοίνωση των Σωματείων Ιατρών – Εργαζομένων ΚΘΛ

26.08.2025
900

Στις αιτήσεις που απορρίφθηκαν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, αυτές της Μαρίνας Αλίμου, της Μαρίνας του Πόρτο Καρράς κα.
Ποιες αιτήσεις ενίσχυσης εγκρίθηκαν

Στις εγκεκριμένες αιτήσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:

– το Επενδυτικό Σχέδιο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» του δικαιούχου «LAMDA CORFU MARINA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» προϋπολογισμού 2.369.403,23 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 1.895.522,58 ευρώ (80%).

– το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΣ» της «LAMDA Flisvos Marina Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης, Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Φλοίσβου» προϋπολογισμού 8.156.735,50 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 5.158.325,56 ευρώ (63,24 %)

– το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΕΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ» του δικαιούχου «MARINA ELOUNDA HILLS ΑΕ», προϋπολογισμού 9.983.000 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 5.814.018,70 ευρώ (58,24 %)

– το επενδυτικό Σχεδίου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ» του δικαιούχου «ΑΣΤΗΡ ΜΑΡΙΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ», προϋπολογισμού 1.244.427,35 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 995.541,88 ευρώ (80%)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ» της «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ με την δημόσια δαπάνη να ανέρχεται στα 1.600.000,00 € (80,00 %)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΜΑ ΚΩ» της εταιρείας «ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΜΑ ΚΩ», προϋπολογισμού 1.783.332,37 ευρώ εκ των οποίων το ποσοστό ενίσχυσης είναι στο 80% στα 1.426.665,90 ευρώ με την ιδιωτική συμμετοχή να είναι 356.666,47 €

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ» του δικαιούχου «ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.110.850,00 ευρώ εκ των οποίων τα 888.680 ευρώ δημόσια δαπάνη (80%)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ (ΜΑΡΙΝΑ) ΝΑΥΠΛΙΟΥ» του δικαιούχου «NAFPLIO MARINA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», προϋπολογισμού 9.990.000 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 9.586.548,34 ευρώ (95,96 %)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ» του δικαιούχου «ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ», προϋπολογισμού 2.082.140,40 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 1.665.712,32 ευρώ (80,00 %)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ» του δικαιούχου «ΜΑΡΙΝΑ ΝΗΣΟΥ ΛΕΡΟΥ, ΕΥΡΟΣ – ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», προϋπολογισμού 2.840.409,79 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να είναι ύψους 2.245.177,83 (79,04 %)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ / ΣΥΜΒΑΣΗ 5 Α ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ» του δικαιούχου «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΘΑΛΗ ΑΕ», προϋπολογισμού 1.927.237,00 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται στα 1.535.789,60 ευρώ (79,69 %)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ» του δικαιούχου «Σ. ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» προϋπολογισμού 5.953.706,50 ευρώ με την κρατική συμμετοχή να είναι 5.127.795,35 ευρώ (86,13 %)

-το επενδυτικό σχέδιο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ – OPTIMUM MARINAS» του δικαιούχου «OPTIMUM MARINAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», προϋπολογισμού 817.158,60 ευρώ με την δημόσια συμμετοχή να ανέρχεται σε 593.726,88 ευρώ (72,66 %)

Αιτήσεις που απορρίφθηκαν

Στις αιτήσεις ενίσχυσης που απορρίφθηκαν ξεχωρίζει η απόφαση που αφορά στο επενδυτικό σχέδιο «ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ» του δικαιούχου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΙΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ.

Στην αιτιολογία της απορριπτικής απόφασης αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι κατά το πρώτο στάδιο του ελέγχου της αίτησης ενίσχυσης, ήτοι τον έλεγχο πληρότητας, εντοπίστηκε ότι ο Φορέας της Επένδυσης δεν είχε προσκομίσει τα προσήκοντα δικαιολογητικά που απαιτούνταν βάσει της Προκήρυξης.
Προς τούτο του ζητήθηκε με ηλεκτρονική ενημέρωση, ως προβλέπετο, να προσκομίσει συμπληρωματικά δικαιολογητικά και διευκρινίσεις , πλην όμως ουδέποτε προέβη στην εμπρόθεσμη προσκόμισή τους, ήτοι εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την από 30.04.2024 αποστολή αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του νόμιμου εκπροσώπου της αιτούσας εταιρίας.

Επίσης απορρίφθηκε και η αίτηση ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ / ΣΥΜΒΑΣΗ 5 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ» του δικαιούχου «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Στην σχετική απόφαση αναφέρεται ότι ο έλεγχος πληρότητας της αίτησης ενίσχυσης δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς για τον φορέα του επενδυτικού σχεδίου.

Ειδικότερα, ο Φορέας της Επένδυσης δεν προσκόμισε τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που ζητήθηκαν από το Υπουργείο βάσει του Ελέγχου Πληρότητας, και συγκεκριμένα: Δεν προσκόμισε τις Υπεύθυνες Δηλώσεις που ζητήθηκαν στο πλαίσιο εκπλήρωσης του Κριτηρίου Ι: Αδειοδοτική Ωριμότητα. Επίσης αναφέρεται ακόμη ότι «ο δυνητικός δικαιούχος προσκόμισε, μεταξύ άλλων, μη ελεγμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της απώτατης μητρικής εταιρείας BELTERRA HOLDINGS LTD για τα έτη 2020 και 2021 άλλα όχι για το 2022 το οποίο αποτελεί και το βασικό έτος εξέτασης της προβληματικότητας βάσει δεικτών. Ως εκ τούτου δεν δύναται να τεκμηριωθεί ότι ο φορέας του επενδυτικού σχεδίου δεν αποτελεί Προβληματική Επιχείρηση»

Άλλες αιτήσεις που απορρίφθηκα ήταν της Μαρίνας Μεσολογγίου, η αίτηση για το επενδυτικό σχέδιο για την αναβάθμιση του τουριστικού καταφυγίου Aστακού σε «έξυπνη», «πράσινη» και «αναπτυξιακή» υποδομή με επιλέξιμο προϋπολογισμό ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και δικαιούχο το «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου», κ.α..


Tags: LEROSΛΙΜΕΝΙΚΟ
Share68Tweet43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Σύλληψη πλοιάρχου Θ/Γ σκάφους στην Κω για πλαστογραφία

27.08.2025
682
Λέρος: Για πρώτη φορά δρομολόγια του ΚΤΕΛ στο Λιμάνι – Επεκτείνονται μέχρι το βράδυ
ENGLISH EDITION

Leros: Temporary suspension of KTEL bus services, 2–10 September 2025

26.08.2025
82
Λιμεναρχείο Λέρου: Διενέργεια εξετάσεων υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λιμεναρχείο Λέρου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω δελτίου πρόγνωσης καιρού την Τετάρτη 27-8-2025

26.08.2025
845
Επόμενο
ΥΠ.ΕΣ: Έγκριση πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων από τους Δήμους για το σχολικό έτος 2025–2026

Ξεκίνησε η συγκέντρωση δεδομένων στον Κόμβο Παρακολούθησης Επιδόσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Εορτασμός Αγ. Φανουρίου 2011

    28.08.2011
    Εορτασμός Αγ. Φανουρίου 2011 Πριν 14 χρόνια 1.5K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Παράπονα παραθεριστή της Λέρου…

    28.08.2012
    Παράπονα παραθεριστή της Λέρου… Πριν 13 χρόνια 3.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Αναβάλλεται προγραμματισμένη ομιλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Αιγυπτιωτών Λερίων

    28.08.2013
    Αναβάλλεται προγραμματισμένη ομιλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Αιγυπτιωτών Λερίων Πριν 12 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο [ΦΩΤΟ – VIDEO]

    28.08.2014
    ΛΕΡΟΣ: Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο [ΦΩΤΟ – VIDEO] Πριν 11 χρόνια 4.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: Σύλληψη 67χρονου και 54χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

    28.08.2015
    ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: Σύλληψη 67χρονου και 54χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος Πριν 10 χρόνια 3.2K
crithonis-paradise-hotel

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού για κλοπή

    25.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού για κλοπή 1.9K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου Αντωνίου…

    23.08.2025
    Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου  Αντωνίου Γερασκλή 1.8K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της…

    25.08.2025
    Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας 1.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Η Αγία Μαρίνα κρατά το δημοτικό πάρκινγκ – Παράταση μίσθωσης για τρία…

    25.08.2025
    Λέρος: Η Αγία Μαρίνα κρατά το δημοτικό πάρκινγκ – Παράταση μίσθωσης για τρία ακόμη χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Προσωρινή παύση δρομολογίων στο ΚΤΕΛ από 2 έως 10 Σεπτεμβρίου 2025

    26.08.2025
    Λέρος: Προσωρινή παύση δρομολογίων στο ΚΤΕΛ από 2 έως 10 Σεπτεμβρίου 2025 1.3K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    49 shares
    Share 27 Tweet 9
  • Λέρος: Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2025”

    290 shares
    Share 117 Tweet 72
  • Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Σημαντική ανακοίνωση από τη Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    22 shares
    Share 9 Tweet 5
  • Τα δρομολόγια λιμένα Πειραιά από 25 έως 31 Αυγούστου 2025

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
Navarone-ad
  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Γ. Παπαδομαρκάκης: Με 644 νεοδιόριστους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα Δωδεκάνησα καλύφθηκαν όλες οι οργανικές θέσεις των σχολείων
  • Εντοπισμός 23 αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι
  • Άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας για την κάλυψη ιατρικής θέσης στην Ψέριμο
  • Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Λειψούς, Λέρο και Κάλυμνο

Νεότερα Video

Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας

Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας

1.5k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Αυγούστου 2025
Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

998 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Αυγούστου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.