back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος στον Πλάτανο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προυπολογισμού Δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2019.
  2. Aποδοχή των όρων, για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», για την εκτέλεση του έργου, «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη βελτίωση διαχείρησης δικτύου ύδρευσης του Δήμου Λέρου».
  3. Α) Διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης της εργασίας, «Αποκομιδή απορριμμάτων από μόνιμους χώρους υποδοχής». Β) Ανάθεση της παραπάνω εργασίας σε ανάδοχο, κατόπιν διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  4. Διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης της υπηρεσίας, «Αποκομιδή απορριμμάτων με ζώα».
  5. Συγκρότηση Δημοτικών Επιτροπών με θητεία έως 31-12-2019.
  6. Έγκρισης αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2019 του Δήμου Λέρου, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού Λέρου, και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου.
  7. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου μας, για το Β΄ τρίμηνο έτους 2019.
  8. Έγκριση απόδοσης προς το Δημοτικό Οργανισμό Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού –  Πολιτισμού Λέρου, της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών από τους Κ.Α.Π., για το 1ο εξάμηνο οικονομικού έτους 2019.
  9. Έγκριση εργασιών 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα έργου, «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης».
  10. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων.
  11. Μείωση ποσών χρέους από καταλογισμό (σχετική η αριθ. 2292/2014 απόφαση του 7ου τμήματος Ελεγκτικού Συνεδρίου).
  12. Νέα εισήγηση για υποχρεωτικό άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης Δήμου Λέρου στην Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός των εξουσιοδοτημένων οργάνων για την κίνηση του λογαριασμού έως 1-10-2019.
  13. Έγκριση της με αριθ. 65/2019 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου με θέμα, «Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου και του Δήμου Λέρου για το έργο «Αποκατάσταση υποσκαφών προβλήτα Ε/Γ-Ο/Γ σκαφών λιμένα Λακκίου Λέρου».
  14. Έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

{loadmoduleid 270}

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ