Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, σχετικά με επαφές που έκανε με τους αρμόδιους φορείς, για προσέγγιση μεγαλύτερων αεροσκαφών στη Λέρο και την επέκταση του αεροδιαδρόμου. Στο δελτίο Τύπου αναφέροναι τα ακόλουθα:
“Με το διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Δ. Κούκη και το στέλεχος της Aegean Θ. Μάρκου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Λέρου, με σκοπό την επέκταση του αεροδιαδρόμου και την προσέγγιση μεγαλύτερων αεροπλάνων χωρητικότητας 72 θέσεων.
Ο δήμαρχος Λέρου κατάφερε να πάρει τη θετική γνωμοδότηση και των δυο, καθώς και τη δέσμευση για μια νέα συνάντηση εντός του μηνός όπου θα συζητηθεί εκτενέστερα το θέμα, διερευνώντας τις δυσκολίες υλοποίησης του έργου για την ταχύτερη δυνατή επέκταση του”.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup