back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Στις 7 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Στις 7 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου σας προσκαλούν την Κυριακή 07/12/2014 και ώρα 4:30 το απόγευμα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα γίνει δίπλα στο μνημείο του A/T. “Β. ΌΛΓΑ” στο Λακκί

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος – Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού Πολιτισμού Λέρου σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ :

• Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων Λακκίου και Αλίντων.

• Χριστουγεννιάτικα χορευτικά από τα Δημοτικά Σχολεία Λακκίου , Αλίντων και 2ου Γυμνασίου Λέρου.

• Άφιξη Αη Βασίλη με ταχύπλοο σκάφος.

• Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Λέρου.

• Ρήψη βεγγαλικών.

• Χριστουγεννιάτικο παζάρι που οργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων: 2ου Μονοθέσιου Νηπιαγωγείου Λακκίου, Νηπιαγωγείου Αγ. Μαρίνας, Νηπιαγωγείου Παντελίου, Νηπιαγωγείου Ξηροκάμπου, Δημοτικού Σχολείου Λακκίου, Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας, δημοτικού Σχολείου Αλίντων, Δημοτικού Σχολείου Ξηροκάμπου, 2ο Γυμνασίου Λέρου, Γυμνασίου Πλατάνου.

• Επίσης στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα συμμετέχουν: Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Πολιτιστικός εξωραϊστικός Σύλλογος “Η Παναγία του Κάστρου” και οι Γυναίκες χωρίς Σύνορα.

Η ομάδα ανακύκλωσης του Γενικού Λυκείου Λέρου, σε συνεργασία με τα άλλα σχολεία του νησιού θα φτιάξουν ένα δέντρο με ανακυκλώσιμα υλικά.

Από το Ζαχαρόσπιτο του Δήμου Λέρου θα προσφερθούν γλυκίσματα και ο Αη Βασίλης θα παραλαμβάνει τα γράμματα από τους μικρούς μας φίλους.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

{widget:social-share-button} 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ