back to top
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Σήμερα Παρασκευή ξεκινάει το FINAL 4 στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς – Ελάτε να στηρίξουμε τα παιδιά του Πανιωνίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Σήμερα Παρασκευή ξεκινάει το FINAL 4 στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς - Ελάτε να στηρίξουμε τα παιδιά του Πανιωνίου

Ένα ευχάριστο αθλητικό διάλειμμα από τον προεκλογικό “πυρετό” θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο (16 και 17 Μαΐου) στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς!

Το φάιναλ-φορ των παμπαίδων πραγματοποιείται στο νησί της Αρτέμιδος, μετά από πιέσεις των παραγόντων του Πανιωνίου Λέρου προς την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, και όλη η Λεριακή κοινωνία θα βρίσκεται στο κλειστό, προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών μας!

Έτσι η τελική φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Λέρο, το προαναφερθέν διήμερο, με τους ημιτελικούς να προκύπτουν με βάση την τελική κατάταξη των δύο ομάδων στους δύο ομίλους.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας θα κοντραριστεί με τη διοργανώτρια ομάδα του νησιού μας, τον Πανιώνιο Λέρου, και ο Ιπποκράτης Κω θα αντιμετωπίσει τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.

Παπαφώτη Μαρία

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ