back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Νέα ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δήμου και άλλων δημοσίων υπηρεσιών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Νέα ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δήμου και άλλων δημοσίων υπηρεσιών

Σε συνέχεια λήψης κατεπειγόντων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ενημερώνουμε τους πολίτες της Λέρου οι οποίοι επιθυμούν να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους μέσω του Κέντρου Κοινότητας, του ΚΕΠ καθώς και του ΓΕΦ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) ότι το ωράριο λειτουργίας βάσει σχετικής απόφασης Δημάρχου Λέρου, πρόσφατης ΠΝΠ καθώς και απόφασης της ΑΑΔΕ διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ: Κατόπιν σχετικής απόφασης Δημάρχου Λέρου, το Κέντρο Κοινότητας θα λειτουργεί για το κοινό από 09:00 έως 13:00 και ΜΟΝΟΝ κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού στο τηλέφωνο 22470.23130 και μέσω email στέλνοντας στο keklerou@yahoo.com .
ΔΕ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

2. ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών): Σε συνέχεια σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, από σήμερα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, τα ΚΕΠ θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 πμ έως 15.00 μμ. Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών. Τηλέφωνο Επικοινωνίας ΚΕΠ Λέρου: 22470.23400

ΔΕ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

3. ΓΕΦ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων): Με σχετικές αποφάσεις της ΑΑΔΕ και του προϊσταμένου της ΔΟΥ ΚΩ, από σήμερα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, η συναλλαγή με τους φορολογούμενους θα γίνεται αποκλειστικά μέσω email και εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, θα ορίζεται συνάντηση ΕΦΟΣΟΝ απαιτείται η φυσική παρουσία του φορολογούμενου. EMAIL: doyko@2722.syzefxis.gov.gr – Τηλ.22473.60218.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ