back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Γκρεμίζεται το κτήριο διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Θ.Λ. – Καταγγελία εργαζομένων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Γκρεμίζεται το κτήριο διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Θ.Λ. - Καταγγελία εργαζομένων

Στα κεφάλια των εργαζομένων γκρεμίζεται το κτήριο των διοικητικών υπηρεσιών του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου! 

Αυτό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της εν λόγω υπηρεσίας, παραθέτοντας μάλιστα φωτογραφικό υλικό, όπου διακρίνεται η εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, πριν από 20 περίπου ημέρες κατεδαφίστηκε τμήμα της οροφής της οικονομικής υπηρεσίας, και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!

Ειδικότερα, στην σχετική καταγγελία των υπαλλήλων αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Εμείς οι εργαζόμενοι στην Διοικητική Υπηρεσία του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λέρου αντιμετωπίζουμε εδώ και 20 ημέρες περίπου ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα στο κτίριο όπου στεγάζεται η  Διοικητική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα την 30-04-2015 και ώρα 13:30΄κατεδαφίστηκε τμήμα της οροφής του ταμείου της οικονομικής υπηρεσίας και από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου που εκείνη την στιγμή εργαζόταν στον ίδιο χώρο. 

Το ίδιο πρόβλημα έχουν σχεδόν όλα τα γραφεία της διοίκησης και κατά καιρούς είχαμε πτώσεις σοβάδων. Μετά όμως από τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαμε κατά την διάρκεια του χειμώνα το πρόβλημα επιδεινώθηκε και πλέον η κατάσταση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για τους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους.     

Σήμερα 19-05-2015 δυστυχώς δεν έχουμε κανένα αποτέλεσμα και καμία ενημέρωση για το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα όχι μόνο στο ταμείο αλλά γενικά σε όλο το κτίριο που έχει ηλικία πάνω από 80 χρόνια χωρίς καμία στοιχειώδη συντήρηση

Η Διοίκηση έχει ενημερωθεί εγγράφως για το πρόβλημα και οι μόνες ενέργειες που έκανε ήταν η διαβίβαση εγγράφων στην προϊσταμένη μας αρχή την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Οι υπάλληλοι της Διοικητικής Υπηρεσίας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εργαστούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες όταν καθημερινά αποκολλούνται κομμάτια της οροφής και κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα . 

  • Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο δικαίωμα ο χώρος εργασίας  να είναι απόλυτα ασφαλής
  • Είναι απαράδεκτο εκτός της δύσκολης εργασιακής καθημερινότητας και ευθυνών που βιώνουμε, να έχουμε και τον φόβο του κινδύνου της σωματικής μας ακεραιότητας
  • Οι παραπάνω συνθήκες είναι επιεικώς επικίνδυνες και απάνθρωπες για εργαζόμενους και δεν οφείλονται σε μας
  • Είναι απαράδεκτο οι Προϊστάμενες αρχές μας να στηρίζονται  στο φιλότιμο και την ευαισθησία που δείξαμε ως τώρα για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα λειτουργίας του νοσοκομείου και έτσι να ΚΩΦΕΥΟΥΝ στα αιτήματα μας μέρες τώρα.            

Συνημμένα σας αποστέλλουμε φωτογραφίες όπου φαίνεται το πρόβλημα που παραπάνω σας αναφέραμε”.  

Οι Υπάλληλοι της Διοικητικής Υπηρεσίας.   

Τηλ. Επικοινωνίας : 2247024688

Αναστάσιος Τσαχουργιανίδης

Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Κ.Θ. Λέρου

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ