back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος: Με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμου για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμου για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Mικροί και μεγάλοι σε μία γιορτή που έμοιαζε με παραμύθι απολαύσαμε τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση και τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου που διοργάνωσε ο Δήμος Λέρου.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου με τις ευχές του Δημάρχου
Το νησί μας και το όμορφο Λακκί ντύθηκε με τα καλά του. Με τα Χριστουγεννιάτικά.

Με πολύ αγάπη και μεράκι και με το βλέμμα στους μικρούς μας φίλους, στα παιδιά, θελήσαμε φέτος με το στολισμό που για μια ακόμη φορά νομίζω τα καταφέραμε να κάνουμε την πιο ιδιαίτερη, ποιοτική, μοναδική εκδήλωση.

Η Φιλαρμονική του Δήμου μας που παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες ζωντανεύοντας όλο το χριστουγεννιάτικο πάρκο..

Ο Αι Βασίλης, η Πριγκίπισσα του Χιονιού, η νεράιδα με τα πολύχρωμα φτερά της, ο χιονάνθρωπος, τα ξωτικά που με την ενέργεια τους άναψαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο συνέθεσαν μια ονειρική ατμόσφαιρα που ταξίδευε το νου μικρών και μεγάλων.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία ήταν μεγάλος για το «Πλανητάριο» στο οποίο προβλήθηκε η ταινία το «Χριστουγεννιάτικο Άστρο των Ευχών».
Για άλλη μία φορά θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, στον Αντιδήμαρχο ΤΥ κ. Βασίλη Μεραμπελιώτη, στον Υπεύθυνο ΤΥ κ. Μιχάλη Ελένη το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας και των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Λέρου.

Ευχαριστούμε τους συλλόγους σχολείων και φορέων, το μαέστρο της Φιλαρμονικής του Δήμου μας κ. Γιώργο Χρυσούλη, τη Ποδηλατική Ακαδημία Leros Bike & Fun Academy του κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, τον κ. Μάρκο Σπανός για τις φωτογραφίες και όλους τους συμπατριώτες μας που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τέλος, συγχαρητήρια στην συνεργάτιδα Δημάρχου κα Σοφία Σπύρου η οποία επιμελήθηκε την όλη εκδήλωση και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε όλο τον κόσμο.

Και του χρόνια, χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία!!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ