back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Δελτίο Τύπου Προέδρου Λιμενικού Ταμείου για την αποκατάσταση φθοράς του Λιμένα Αγ. Μαρίνας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτίο Τύπου Προέδρου Λιμενικού Ταμείου για την αποκατάσταση φθοράς του Λιμένα Αγ. Μαρίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασής φθοράς του Λιμένα Αγ. Μαρίνας, προϋπολογισμού 29.981,68€ , και θα καλυφθούν από ιδίους πόρους .

Οι διαδικασίες που έγιναν ήταν άμεσες, για την πραγματοποίηση μελέτης από τους μηχανικούς του Δήμου μας με εντολή Δημάρχου και την διαβίβαση της μελέτης και αιτήματος μας, στο Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για έγκριση. Στόχος όλων μας, ήταν να προλάβουμε την καλοκαιρινή σεζόν, ώστε το λιμάνι της Αγ. Μαρίνας να παρουσιάσει μία καλή και ασφαλή εικόνα στο επιβατικό και όχι μόνο κοινό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Κόλια Μιχάλη -Δήμαρχο Λέρου- για την στήριξή του στο εγχείρημα αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιου του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ., την κα Λιανού Ευτυχία -Γεν. Δ/ντρια Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων- ,για την άμεση έγκριση του αιτήματος μας, τους μηχανικούς του Δήμου Λέρου, το Λιμεναρχείο Λέρου και όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατορθώσουμε να πραγματοποιήσουμε το έργο αυτό.

Γνωρίζοντας ότι φέτος θα είναι μία χρονιά που θα έχουμε αύξηση αφίξεων σε ημερόπλοια, τουριστικά σκάφη αλλά και σε κρουαζιερόπλοια , θα πρέπει να παρουσιάσουμε μία ωραία εικόνα και στους επισκέπτες που θα καταφθάσουν στο νησί μας.

Η ασφαλτόστρωση του Λιμένα Αγ. Μαρίνας, σε συνδυασμό με κάποια άλλα έργα που θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως και της αποκατάστασης του Λιμένα Λακκίου, μετά την έκδοση των απαιτούμενων εγκρίσεων και πάντα με την συνδρομή του Δήμου μας, πιστεύω πως θα συμβάλουν τα μέγιστα για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας.

Με Τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ