back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 6ο Ετήσιο Εσωτερικό Καλοκαιρινό Τουρνουά του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Λέρου «ΙΩΝΕΣ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 6ο Ετήσιο Εσωτερικό Καλοκαιρινό Τουρνουά του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Λέρου «ΙΩΝΕΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 6ο Ετήσιο Εσωτερικό Καλοκαιρινό Τουρνουά του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Λέρου «ΙΩΝΕΣ», στο γήπεδο αντισφαίρισης ΠΙΚΠΑ, στο Λακκί, το χρονικό διάστημα 15 Ιουνίου με 8 Ιουλίου 2020.

Διεξήχθησαν συνολικά 156 αγώνες σε σύστημα Ομίλων Round Robbin και νικητές αναδείχθηκαν ανά κατηγορία:

  • Κορίτσια Πράσινη Μπάλα: Αλιμπέρτη Ειρήνη
  • Κορίτσια U14: Σταματίου Άννα
  • Αγόρια U14: Κάβουρας Λουκάς
  • Γυναίκες Α’ και Β’ Όμιλος: Νομικού Ειρήνη
  • Άνδρες Α’ και Β’ Όμιλος: Σούλος Εμμανουήλ
  • Γυναίκες Γ’ και Δ’ Όμιλος: Λεσπανιόλ Νολουέν
  • Άνδρες Γ’ και Δ’ Όμιλος: Αρβύθης Νίκος

Ο Όμιλος των Ιώνων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στο Τουρνουά.

Ο Όμιλος συνεχίζει να υπηρετεί με ευλάβεια το σκοπό ίδρυσής του, έχοντας στις τάξεις του 2 προπονητές, τον κ. Ζηλίδη Μανώλη, (απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με αναγνωρισμένο πτυχίο Προπονητή Αντισφαίρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και τον κ. Χατζηκωνσταντίνου Γιώργο (απόφοιτο ΙΕΚ ΑΚΜΗ με πτυχίο Προπονητικής και ειδικότητα στην Αντισφαίριση).

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό Νόμο, δυνατότητα προπονήσεων σε παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν όσοι είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και έχουν αναγνωρισμένο πτυχίο από τη ΓΓΑ, γεγονός που επιτρέπει στον Όμιλο των «ΙΩΝΩΝ» να έχει και να προπονεί, νόμιμα, παιδιά κάτω των 18 ετών.

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

Από το έτος 2015, ο Όμιλος συμμετέχει σε περιφερειακά πρωταθλήματα αντισφαίρισης που διοργανώνουν οι Όμιλοι της Ρόδου, ΚΩ και Καλύμνου, έχοντας επιτύχει αξιοσημείωτες επιδόσεις όπως η πρώτη θέση στο διπλό των αγοριών κάτω των 12 ετών το έτος 2019 στη ΚΩ.

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

Το έτος 2019 ο Όμιλος με σχετική απόφαση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) έγινε μέλος της.

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζουμε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας προς το Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, την Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του ΔΟΠΑΙΣΑΠ καθώς και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για τη στήριξή τους στην επίτευξη του σκοπού του Ομίλου των Ιώνων.

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

Ευχόμαστε σε όλα τα Μέλη μας μικρούς και μεγάλους, καθώς επίσης σε όλους τους φίλους του αθλήματος της Αντισφαίρισης Καλό Καλοκαίρι με Υγεία και Ευτυχία.


Μετά Τιμής

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Των Ιώνων

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

ΙΩΝΕΣ ΛΕΡΟΥ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ