Nov 12, 2019 Last Updated 10:05, στις 12-11-2019

ΛΕΡΟΣ: Απάντηση Λουλουδια - Παλαπουγιούκ στις καταγγελίες του Δημάρχου

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 3780 φορές

Το παρόν αποτελεί απάντηση,στην ομολογουμένως "διασκεδαστική" καταγγελία του Δήμαρχου Λέρου, κ.Κόλια, στο lerosnews (όπου οι πολίτες μπορούν να ανατρέξουν), όπου προσωποποιεί και χαρακτηρίζει λασπολόγους και υβριστές το,όπως λέει,γνωστό δίδυμο Λουλουδιάς-Παλαπουγιούκ.

Ας δούμε λοιπόν ένα προς ένα τα σημεία και ας μας επιτραπεί να ξεκινήσουμε και λίγο ανάποδα,μιας και στο κείμενο αναφέρεται ότι,κάνουμε χρήση του διαδυκτιακού βήματος,στήνοντας στον τοίχο τον Δήμαρχο και στερώντας του το δικαίωμα απάντησης.

Μα συγγνώμη...τότε ποιος το συνέταξε και το δημοσίευσε αυτό; Δεν νομίζω να σας φήμωσε κανείς,ούτε να σας έδεσε κανείς τα χέρια.Μια χαρά γράφτηκε,μια χαρά αναρτήθηκε και με ακόμα μεγαλύτερη χαρά σας απαντάμε ότι,ούτε εμείς,ούτε οι συμπολίτες μας,ούτε ο τύπος εμπαίζονται.

Ας έλθουμε τώρα στο δια ταύτα. -Αγορά χώρου στάθμευσης στο Κριθώνι για την εξυπηρέτηση της Υπηρεσίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Ξέρουμε και κυρίως ξέρετε πολύ καλά ότι,η βασική στόχευση αυτής της αγοράς δεν είναι άλλη από την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και προσώπων που δεν έχουν να κάνουν με συμφέρον του Δήμου αλλά μάλλον της διατήρισης της υπάρχουσας αρχής στη θέση της,δηλαδή εσάς.

Ταυτόχρονα με αυτό,θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι,για να φτάσουμε στην εύκολη άντληση πρέπει να προηγηθεί η σωστή λειτουργία. Δεν έχει υποπέσει στην τόσο "οξυμένη" αντίληψή σας ότι,το δίκτυο βιολογικού καταρρέει; Και αν δεν θέλετε να ακούσετε εμας τους "υβριστές",αλήθεια γιατί δεν ακούτε τον δικό σας συνεργάτη,κ.Μιχάλη Φωτεινό,που επανειλημμένως έχει κάνει κρούσεις για το σχετικό θέμα; Εμείς λασπολογούμε ή εσείς μας παίζετε κρυφτό;

Περιμένουμε,λοπόν,το θέμα να έρθει,όντως,στο δημοτικό συμβούλιο και τότε να δούμε ποιοί της συμπολίτευσης θα είναι παρόντες και πόσοι από αυτούς θα υπερψηφίσουν,μιας και στην προηγούμενη συνεδρίαση δεν συμπληρώθηκαν οι 14 αφού απείχαν και σύμβουλοι της συμπολίτευσης με αποτέλεσμα να μην συζητηθεί το θέμα...

Το δεύτερο σκέλος του κειμένου,αφορά το κτήριο της ιταλικής αγοράς στο Λακκί και την επισκευή του από την Δημοτική Τεχνική Υπηρεσία. Άλλο μείζων θέμα αυτό και δεν καταλαβαίνουμε γιατί εξάπτεσθε... Δεν αμφισβήτησε κανείς ούτε τα κονδύλια του ΕΣΠΑ ούτε τις "αγνές" σας προθέσεις... Αλλά να κατηγορείτε εσείς εμάς ότι βλάπτουμε τον τουρισμό δυσφημώντας το νησί; Είναι εικόνα κτηρίου αυτή σε κεντρικό σημείο και μάλιστα κατά την τουριστική περίοδο; Όσο μπορεί βέβαια να ισχυριστεί κάποιος ότι το νησί μας έχει τουρισμό μετά την συνεχή πολύχρονη απραξία σας.

Για μία ακόμα φορά,λοιπόν,γίναμε μάρτυρες της παλιακής πολιτικής νοοτροπίας του κ.Κόλια,να χαρακτηρίζει υβριστές και λασπολόγους τους συμπολίτες και δημότες του,που απλά ετόλμησαν να επισημάνουν την ανεπάρκειά του και το άγαστο μίσος του για την αλήθεια. Όσο δε για τις ονομαστικές επιθέσεις που πιστεύει ότι θα εκφοβίσουν,θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι είναι δήμαρχος(ακόμα...),εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες,που μάλλον έχει παραφράσει σε μοναρχικές.

Αυτές οι ίδιες διαδικασίες επιτρέπουν,σε όλους εμάς τους πολίτες,την άσκηση κριτικής προς τους δημόσιους άρχοντες και την επαγρύπνηση,όταν αυτοί ολιγορούν ή αποκλίνουν. Αυτές οι διαδικασίες και αυτοί οι πολίτες θα σας κρίνουν σε μερικούς μήνες και τότε θα δούμε ποιος θα είναι το μέλλον και ποιός το ξεχασμένο παρελθόν.

Μετά τιμής, το δίδυμο Λουλουδιάς-Παλαπουγιούκ


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook