back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Απάντηση της Δημ. Συμβούλου Αικ. Εμμανουήλ σε δελτίο Τύπου του Δημάρχου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Απάντηση της Δημ. Συμβούλου Αικ. Εμμανουήλ σε δελτίο Τύπου του Δημάρχου

Αικ. Εμμανουήλ: «Μπράβο στη Δημοτική Αρχή, αν κατάφερε, να ξεπεράσει τα κόμπλεξ της, για τα έργα των προηγούμενων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με ένα οικτρό Δελτίο Τύπου η Δημοτική Αρχή του τόπου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η συνήθης τακτική και το ύφος της, αποδεικνύουν την αλαζονική αντιμετώπιση, όσων τολμούν να αντιταχθούν στην απραξία.

Σε ανάρτησή μου στο διαδίκτυο, ένα πράγμα τόνισα και μόνο… ότι “το στολίδι μας παραμένει κλειστό”. Παραμένει κλειστό το Κινηματοθέατρο, που αποτελεί κόσμημα για το νησί μας και που με Δελτίο Τύπου η Δημοτική Αρχή, τον Ιούνιο διαβεβαίωνε ότι θα λειτουργήσει εντός 20 ημερών.

Υπάρχει κάποιο ψέμα σε αυτό; Υπάρχει κάτι λάθος;;;

Ή μήπως δικαίωμα στην αγωνία έχουν μόνο οι διοικούντες;;;;

Ακολούθησε ένα Δελτίο Τύπου όπου ο Δήμαρχος Λέρου, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου προσπαθεί να ενοχοποιήσει εμένα στα μάτια των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα θέλει να καταστήσει τον εαυτό του ήρωα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αποπροσανατολίζει έτσι την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, για τα οποία υπεύθυνος είναι ο ίδιος. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Δελτία Τύπου της Δημοτικής Αρχής, ανεξαρτήτως θέματος, έχουν το ίδιο σενάριο: του Ρομπέν των Δασών!

Λοιπόν, αρκετά με τα αστεία. Ακόμα και η γελοιότητα έχει όρια σ’αυτό τον τόπο.

ΔΕΝ απολογούμαι εγώ για κάτι…
ΔΕΝ έκλεισα εγώ το σινεμά…
ΟΥΤΕ σταμάτησα εγώ τις εργασίες στο “Λέρος”….
ΟΥΤΕ εγκατέλειψα το Λακκί με τα ιστορικά κτίρια του…..

Κομπάζουν όμως αλήθεια, για τί;;;;; Επειδή μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια, επιτέλους πήραν απόφαση να λειτουργήσουν το σινεμά;;; Μπράβο τους!!!! Το θέλαμε χρόνια πριν!

Αλλά αλήθεια, μήπως διοικούσαν άλλοι πριν;;;; Δεν ήταν ο ίδιος δήμαρχος κατά την προηγούμενη θητεία;;;

Άρα μπράβο, που μετά από εφτά χρόνια, ξεπέρασαν το κόμπλεξ κατωτερότητας, που ένιωθαν με όλα τα μεγάλα έργα, που είχε υλοποιήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Γιατί κύριοι, λυπάμαι πολύ, αλλά θα σας το πω: έργο είναι το ίδιο το Κινηματοθέατρο και ΟΧΙ η λειτουργία του σινεμά. Έργο είναι το ίδιο το κλειστό γήπεδο της Μερικιάς και ΟΧΙ η συντήρηση του παρκέ. Έργο είναι ο φωτισμός του νησιού από άκρη σε άκρη και ΟΧΙ οι κολώνες φωτισμού, που σαπίζουν και πέφτουν, επειδή είστε ανίκανοι να τις συντηρήσετε. Και θα μπορούσα να σας πω κι άλλα, αλλά θα σας πονέσω πολύ και δε θέλω!!!

Ο πόνος σας, είναι αβάσταχτος όταν δέχεστε κριτική!!! Και πλέον είστε αξιολύπητοι!!!

Τα βάζετε με μένα γιατί σας ενοχλώ. Και είναι απόλυτα κατανοητό!

Άλλωστε ίσως είμαστε το μοναδικό μέρος, όπου, ό,τι καλό συμβαίνει, οφείλεται αποκλειστικά στο Δήμαρχο, ενώ για όλα τα κακά, φταίει πάντα, κάποιος άλλος.

Σας ενοχλεί επίσης , γιατί ο κύριος Παλαπουγιούκ, σάς αντιπολιτεύεται και συμφωνεί σε κάποια σημεία μαζί μου.

Δεν μπορείτε να του συγχωρέσετε ότι δε στηρίζει, όπως έκανε στο παρελθόν, τις πολιτικές επιλογές του τίποτα! Αν συνέχιζε να σας στηρίζει άκριτα, τότε θα τον αγαπούσατε τρελά!
Απέδειξε όμως ότι έχει κρίση και μπορεί να αλλάζει άποψη, όταν διαπιστώνει το κενό και την ανυπαρξία.

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι με τον κύριο Παλαπουγιούκ διαφωνώ κάθετα σε ό,τι αφορά στις πολιτικές μας θέσεις και πεποιθήσεις. Θα μπορούσα όμως να συνεργαστώ άριστα μαζί του για το καλό του τόπου μου. Γιατί καμία πολιτική ή και προσωπική διαφορά δεν μπορεί να μπει πάνω από την υπεράσπιση και το καλό της Λέρου.

Έχω όμως μια απορία…
Γιατί ξοδεύετε τόση φαιά ουσία, για ανθρώπους που θεωρείτε ανάξιους και αόρατους;;;;;
Μήπως τελικά δεν είναι;;;;

Ο τόπος μας τελεί υπό εγκατάλειψη και όσοι διαμένουμε μόνιμα εδώ, το βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά.
Και κάτι τελευταίο… Ηθικά και ουσιαστικά έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση, να ασκώ έλεγχο σε όσους διοικούν αυτό τον τόπο!!!! Διεκδικώ τα αυτονόητα για τον τόπο μου και δε δέχομαι κριτική επ’αυτού, εκτός και αν αυτή είναι καλοπροαίρετη!

θα συνεχίσω τέλος, να ενεργώ με γνώμονα τη δική μου ηθική και αξιοπρέπεια και θα ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου προτάσσοντας τις αξίες, που μου υπαγορεύει η δική μου συνείδηση και όχι ο λαϊκισμός της Δημοτικής Αρχής.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ