ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
kiporama-leros

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες

    Ο Γεώργιος Κουμνενης σχολίασε: Κάντε όλοι μια προσπάθεια, όσο γίνεται, να αφήσετε τα κομματικά που χωρίζουν τους εργαζόμενους.…
    14.11.2025
  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Κρίμα που εμείς οι Λεριοι αδιαφορούμε και δεν υποστηρίζουμε καθόλου αυτούς που προσπαθούν. Στην…
    11.11.2025
  • Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

    Ο Φωνή βοωντος εν τη ερημω σχολίασε: Ένα εξαιρετικό μέτρο και ένας εξαιρετικός manager θυσιάστηκαν για να παραμείνει ένα σάπιο, ανίκανο…
    04.11.2025
  • Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    Ο Xristos Petinaras σχολίασε: To epal giati den to xei mesa?
    03.11.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: Who are you? You are using my name unless suddenly there are two of…
    03.11.2025
crithonis-paradise-hotel
Navarone-ad

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
Σάββατο 15 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
16 °c
Agia Marina
18 ° Κυ
20 ° Δε
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » Λέρος: Ανακοίνωση εορτασμού Αγ. Νικολάου

Λέρος: Ανακοίνωση εορτασμού Αγ. Νικολάου

Leros News Leros News
1 Δεκεμβρίου 2020
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
Λέρος: Ανακοίνωση εορτασμού Αγ. Νικολάου
21
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
701
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ιερά Μητρόπολη γνωρίζει στον φιλόχριστο Λαό ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 εορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, Επίσκοπος Μύρων της Λυκίας ο Θαυματουργός.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι  συνδεδεμένος με τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό και όλως ιδιαιτέρως με τους ναυτικούς μας, τον οποίο τιμούν και ευλαβούνται και τον θεωρούν τον προστάτη τους Άγιο και την θαυματουργό εικόνα του την τοποθετούν δίπλα στο τιμόνι του πλοίου και στη βάρκα με το καντήλι πάντοτε αναμμένο.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι και προστάτης του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού της Πατρίδος μας, του οποίου την γαλανόλευκη σημαία κοσμεί η αγία εικόνα του.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

Λέρος: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

14.11.2025
824
Λέρος: «Διπλό» της Α.Ε.Λ. στο νησί του Ιπποκράτη εναντίον της Α.Ε Κω

Ισοπαλία έφερε η Α.Ε. Λέρου κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιαλυσός

14.11.2025
621

Την εορτή λοιπόν του Αγίου Νικολάου θα τιμήσουμε κι εμείς οι Λέριοι, οι Καλύμνιοι, οι Αστυπαλίτες, με την πρέπουσα θρησκευτική τιμή και ευλάβεια, όπως αρμόζει ταπεινά και ευλαβικά.

Βεβαίως ο Άγιός μας είναι ζυμωμένος με την ψυχή μας και μας αναζωογονεί πνευματικά και μάλιστα, όλως ιδιαιτέρως, μας χαροποιεί να εορτάζουμε την μνήμη του με πανηγύρεις λαμπρούς – πανηγυρικούς Εσπερινούς, Θείες Λειτουργίες, Λιτανείες, Δοξολογίες, δια τους νικηφόρους αγώνες του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού της Πατρίδος μας, άλλα και μνημόσυνα δια τους εν θαλάσση τελειωθέντας ναυτικούς μας.

Όλα αυτά θα γίνουν και εφέτος με την πρέπουσα εκκλησιαστική τελετουργία, δυστυχώς όμως σε Ναούς κλειστούς, και παρακαλώ θερμώς την αγάπη σας, αδελφοί μου, μη στενοχωρηθείτε. Η πίστη στο Χριστό, στον Άγιό μας και στην Εκκλησία μας, την μόνη πηγή  σωτηρίας, είναι γνωστή και δεδομένη, όμως δεν είναι γνωστή η μορφή του κακού και ιοβόλου Ιού, του Κορωνοϊού, που έχει κυκλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, την Πατρίδα μας με ολέθρια αποτελέσματα, σωματικά, ψυχικά, υλικά και λοιπά.

Ας εορτάσουμε λοιπόν τον Άγιό μας, τον Πολιούχο, προστάτη και Έφορό μας, Άγιο Νικόλαο στην κατ’ οίκον Εκκλησία μας, ενώπιοι ενωπίω της Αγίας Εικόνος του, με το καντήλι της ευλαβείας μας και το λιβανωτό του σεβασμού μας προς τον Θαυματουργό Άγιο Νικόλαο, εξαιτούμενοι την μεσιτεία του προς τον Θεάνθρωπο Ιησού, όπως ελευθερώσει πάντας και του φοβερού τούτου λοιμού.

Με αγάπη Χριστού

Ο ταπεινός Επίσκοπός Σας

+Ο Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας Παΐσιος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΡΟΥ

Το εσπέρας του Σαββάτου 5-12-2020 και ώρα 5 μ.μ., στον εορτάζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λέρου, θα τελεστεί, κεκλεισμένων των θυρών, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, με την συμμετοχή του Εφημερίου του Ιερού Ναού, του Ιεροδιακόνου, του Ιεροψάλτου, της Νεοκώρου και των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, και στη συνέχεια θα ψαλεί η Παράκληση του Αγίου πρό της θαυματουργού Εικόνος του.

Την πρωΐαν της Κυριακής 6-12-2020, θα τελεσθεί Αρχιερατικός Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Δοξολογία υπέρ των νικηφόρων αγώνων του Πολεμικού Ναυτικού της Πατρίδος μας, δέηση υπέρ συντεχνιών των πλοιάρχων και αλιέων της Νήσου, και θα ψαλεί, κατά τα ειωθότα, Τρισάγιο υπέρ πάντων των εν θαλάσση τελειωθέντων αξιωματικών, υπαξιωματικών και ναυτών Λερίων.

Μετά την Θεία Λειτουργία, περί την 11η πρωϊνή έως την 5η απογευματινή, ο εορτάζων Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοικτός, όπου με την δέουσα κατά νόμο τηρουμένη απόσταση και με μάσκα, θα μπορέσουν οι θέλοντες να προσκυνήσουν την Θαυματουργό Εικόνα του Αγίου και το Ιερό αυτού Λείψανο.

Το πρόγραμμα τούτο το κοινοποιώ με πόνο ψυχής και παρακαλώ θερμώς να τηρηθεί από τον ευλαβή Λαό μας, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο ευλογημένο Νησί μας, αλλά όλοι να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.

Tags: LEROSΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΡΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣΛΕΡΟΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
Share8Tweet5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών στο Φαρμακονήσι
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Φαρμακονήσι: Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών από τον Στρατό στις 20 Νοεμβρίου 2025

14.11.2025
1.1k
Λέρος: Εθελοντική αιμοδοσία το τριήμερο 26-27-28 Φεβρουάριου 2021
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Τριήμερο αιμοδοσίας 14-16 Νοεμβρίου 2025

11.11.2025
986
Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

10.11.2025
798
Επόμενο
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για τις προσλήψεις ιατρικού προσωπικού

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ξεπέρασε τις 16 χιλιάδες επισκέψεις σε έναν μήνα το LEROS NEWS!

    15.11.2012
    Ξεπέρασε τις 16 χιλιάδες επισκέψεις σε έναν μήνα το LEROS NEWS! Πριν 13 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία εμφραγματία!

    15.11.2013
    ΛΕΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία εμφραγματία! Πριν 12 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πρόγραμμα δρομολογίων AEGEAN για το 2015: Έμπρακτη στήριξη της ελληνικής οικονομίας

    15.11.2014
    Πρόγραμμα δρομολογίων AEGEAN για το 2015: Έμπρακτη στήριξη της ελληνικής οικονομίας Πριν 11 χρόνια 2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Παράπονα κατοίκων για ανέγερση δύο οικοδομών στα Άλιντα

    15.11.2015
    ΛΕΡΟΣ: Παράπονα κατοίκων για ανέγερση δύο οικοδομών στα Άλιντα Πριν 10 χρόνια 1.4K
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε…

    09.11.2025
    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε 3η στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (video) 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης

    10.11.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Blue Star Ferries: Πρόσδεση Πλοίων στην Αγ. Μαρίνα Λέρου αντί στο Λακκί

    08.11.2025
    Blue Star Ferries: Πρόσδεση Πλοίων στην Αγ. Μαρίνα Λέρου αντί στο Λακκί 1.4K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia

    08.11.2025
    Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών…

    11.11.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων” 1.3K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος για πάνω από δύο ώρες

    76 shares
    Share 51 Tweet 10
  • Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η λογοδοσία Δημάρχου

    43 shares
    Share 21 Tweet 9
  • Λέρος: ΔΑΠΘΑΣ και Λιμεναρχείο «ξεσκεπάζουν» παράνομο δίκτυο μεταφορών – 36 άτομα μεταφέρθηκαν στη ΚΕΔ

    40 shares
    Share 17 Tweet 10
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    76 shares
    Share 34 Tweet 18
  • «Κόλαφος» η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν συμβάλλει ενεργά για λύση στο Κυπριακό – Για μεροληψία μιλά η Άγκυρα

    16 shares
    Share 7 Tweet 4
kroupia leros
Currently Playing

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Featured
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Featured
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών – Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
  • Ρώσος μετέφερε μετανάστες στη Λέρο από την Τουρκία
  • Λέρος: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών
  • Ισοπαλία έφερε η Α.Ε. Λέρου κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιαλυσός

Νεότερα Video

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

798 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
10 Νοεμβρίου 2025
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

953 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
9 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.