back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Λέρου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Γραφείο Δημάρχου σχετικά με τη λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Λέρου. Παράλληλα αφήνει αιχμές για τους παραιτηθέντες δημοτικούς συμβούλους, αναφέροντας τα εξής:

“Σε συνάντηση που είχε χτες ο Δήμαρχος Λέρου στο Υπουργείο Οικονομικών με στελέχη του Υπουργείου, ανακοινώθηκε η πολυπόθητη και απαραίτητη λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο ΓΕΦ, μετά το κλείσιμο της ΔΟΥ. Με την απόφαση αυτή, το ΓΕΦ θα λειτουργεί και με τρίτο άτομο, ταμία.

Ο Δήμαρχος Λέρου και η δημοτική αρχή, αισθάνονται δικαιωμένοι γιατί η απόφαση αυτή του Υπουργείου Οικονομικών, ήρθε μετά από πιέσεις, προσφυγές στο Συμβούλιο Επικρατείας και αναφορές, ότι είναι αδύνατον χωρίς ταμειακή υπηρεσία, να λειτουργήσει το ΓΕΦ.

Κατάφεραν να σώσουν τέσσερις θέσεις εργαζομένων και ο δήμος μας να είναι από τους πρώτους δήμους που έθεσαν σε λειτουργία το ΓΕΦ, αποδεικνύοντας σε όλους αυτούς που παραιτήθηκαν από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, πως χωρίς αγώνες και προσπάθεια δεν κερδίζεις τίποτα, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ