Δύο ιδιαίτερα ισχυρές σεισμικές δονήσεις βίωσαν οι κάτοικοι της Λέρου. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το παρατηρητήριο σεισμών, ο πρώτος και μεγαλύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 Ρίχτερ έγινε στις 13.28 με επίκεντρο 33 χλμ Βορειοδυτικά της Καλύμνου – κοντά στο Παρθένι Λέρου με εστιακό βάθος 10χλμ.
Ο Δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,0 Ρίχτερ έγινε λίγη ώρα αργότερα, στις 14.00 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή έξω από τον όρμο Αλίντων (28 χλμ Βορειοδυτικά της Καλύμνου) με εστιακό βάθος 10χλμ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές.
lerosnews.gr


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"