Την αποφυλάκιση των 3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής “ζητούν” με φέιγ βολάν, άγνωστοι στη Λέρο.
Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες της εφημερίδας “leros news”, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια του νησιού μας είναι γεμάτα από τέτοια φυλλάδια. Τα φέιγ βολάν γράφουν: “Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους εθνικιστές”, καθώς και: “Ο εθνικισμός δεν απαγορεύεται, ελευθερία στους πολιτικούς κρατούμενους, Ν. Μιχαλολιάκο, Χ. Παπά, Ι. Λαγό”.
Να σημειωθεί ότι παρόμοια φέιγ βολάν έχουν ρίξει και σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, στην Ρόδο, στην Πάτρα κλπ.
Δείτε τις φωτογραφίες:


















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου