back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έντονη διαμαρτυρία της μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Λέρου με απόχή από την άτυπη συνάντηση του Δ.Σ με τον κ. Κρεμαστινό

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈντονη διαμαρτυρία της μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Λέρου με απόχή από την άτυπη συνάντηση του Δ.Σ με τον κ. Κρεμαστινό

Η μείζων μειοψηφία του Δήμου Λέρου με αφορμή την άτυπη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. με τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κρεμαστινό, παρέδωσε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί μας, αφήνοντας αιχμές για τον τουρισμό και την υγεία, ενώ απείχε από τη συνάντηση.

Η επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώσθηκε στην άτυπη συνάντηση που έγινε στις 8/7/2011 ενώπιον του κ. Κρεμαστινού και αναφέρει τα εξής:

“Κύριε υπουργέ, η άφιξή σας στο νησί μας συμπίπτει χρονικά με την ατυχή συγκυρία της χειρότερης τουριστικής χρονιάς της τελευταίας 20ετίας αφενός και με την πλήρη κατάρρευση του συστήματος υγείας στο νησί μας αφετέρου.

Κανένας Λερίος δεν θυμάται το ΚΘΛ σε χειρότερη κατάσταση. Τραγικές ελλείψεις ιατρών, ελλείψεις υλικών, κλείσιμο – κατάργηση των περιφερειακών ιατρείων Πλατάνου – Καμάρας συνθέτουν το σκηνικό της κατάρρευσης του συστήματος.

Σεβόμαστε και τιμάμε τον καθηγητή καρδιολογίας κ. Κρεμαστινό.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα με την απουσία μας στο πρόσωπο του πολιτικού – βουλευτή Δωδ/σου για το χάλι της υγείας μας, αλλά και για το χάλι του πολιτικού συστήματος γενικότερα.

Προσευχόμαστε στο Θεό να έχει καλά τους εναπομείναντες ψυχασθενείς γιατί εξαιτίας τους μπορούμε να έχουμε έστω και αυτή τη στοιχειώδη περίθαλψη.

Πολύ φοβόμαστε ότι μετά από αυτούς το ένδοξο “Νοσοκομείο Λέρου” επί Ερυθρού Σταυρού θα το καταντήσετε περιφερειακό αγροτικό ιατρείο”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ