Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, εγκρίνεται ομόφωνα o Κανονισμός Λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων Δήμου Λέρου.
Η Επιτροπή Κοιμητηρίων και οι συναρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες, τυγχάνουν υπεύθυνες και αρμόδιες για την πιστή εκτέλεση και εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας. Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο, δύναται να καθιερώσει ενιαίο και ομοιόμορφο τρόπο κατασκευής τάφου τριετούς χρήσεως, υποχρεωτικά επιβαλλόμενο στους ενδιαφερομένους, δια των Τεχνικών Υπηρεσιών, με δαπάνη η οποία βαρύνει τους ενδιαφερομένους. Ο Κανονισμός αυτός θα ισχύσει για το Δήμο Λέρου, από την 01-01-2012.















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025