back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαίνεται η διαμάχη για την κοπή δέντρου στο Λακκί μεταξύ κ.κ. Κουμπάρου, Λουλουδιά – Δημάρχου Λέρου!!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜαίνεται η διαμάχη για την κοπή δέντρου στο Λακκί μεταξύ κ.κ. Κουμπάρου, Λουλουδιά - Δημάρχου Λέρου!!

Μαίνεται η διαμάχη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Κουμπάρου, Λουλουδιά και του Δημάρχου Λέρου, για την κοπή δέντρου που είχε γίνει προ ημερών στο Λακκί. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι επανέρχονται στο θέμα με νέο δελτίο τύπου, παρουσιάζοντας έγγραφο της διεύθυνσης περιβάλλοντος και χωρικού σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου.

Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι “ο κ. Κόλιας κατάφερε στον πρώτο μόλις χρόνο της θητείας του να διαλύσει την Δημοτική του ομάδα με την αλαζονεία του και την συμπεριφορά του”, ενώ, εκτός από τα πυρά επί προσωπικού, ξεκαθαρίζουν ότι ο κ. Κοντραφούρης συμφώνησε με την ίδρυση Λιμ. Ταμείου στη Λέρο, επιφυλασσόμενος πάντως, εάν αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπό την παρούσα δημοτική αρχή. Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου:

“Ξεχειλίζει από άγνοια και θράσος το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Λέρου.

Ο Δήμαρχος που ξεκίνησε την θητεία του με 16 αντί 13 δημοτικούς συμβούλους και 5 της μείζονας μειοψηφίας να συμφωνούν σχεδόν σε όλα το πρώτο διάστημα, κατάφερε στον πρώτο μόλις χρόνο της θητείας του να διαλύσει την Δημοτική του ομάδα με την αλαζονεία του και την συμπεριφορά του.

Ας επαναπροσδιοριστεί λοιπόν που ανήκει ο χαρακτηρισμός «σκορποχώρι».

Τολμά να μιλάει για «ποιόν και ήθος» όταν η κοινωνία της Λέρου έχει νωπές ακόμα μνήμες από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κόλια. Εμείς δεν βγήκαμε προεκλογικά στο ραδιόφωνο να ζητήσουμε συγνώμη για την επαγγελματική μας δραστηριότητα όπως εσείς κάνατε. Με μία συγνώμη εκ των υστέρων η ανιθηκότητα δεν γίνεται ηθική. Ο μόνος στην Λέρο που δεν επιτρέπεται να μιλάει για ήθος ξέρετε πολύ καλά ότι είστε μόνον εσείς.

Για την ίδρυση Λιμ. Ταμείου ξεκαθάρισε ο επικεφαλής μας στην τοποθέτησή του ότι συμφωνούμε επιφυλασσόμενοι για το αν μπορείτε να το λειτουργήσετε αφού πλέον είστε ανεπαρκείς ακόμα και για τα στοιχειώδη.

Δεν το βάλαμε στα πόδια από το Δ.Σ. αλλά μας εκδίωξε η αγένεια και η απρεπής συμπεριφορά του κ. Κόλια. Υποσχόμαστε όμως ότι είναι η τελευταία φορά που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Μας καλείτε να επισκεφθούμε το γραφείο σας για ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία κοπής δένδρων, όταν ο ίδιος δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε το έγγραφο του ΠΕΧΩ Δωδ/σου με αριθ. Πρωτ 253 – 21/02/2012 που υπάρχει στο γραφείο σας και σας ενημερώνει ότι απαιτείται γνώμη της ΕΠΑΕ και απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Το επισυνάπτουμε για ενημέρωση των πολιτών που συνειδητοποιούν πλέον ότι ο δήμαρχος του νησιού λειτουργεί αυθαίρετα χωρίς να σέβεται τους θεσμούς και τους νόμους.

Τώρα θα μας πείτε τι θα πει για εσάς τήρηση των νόμων;

Τέλος αν εμείς πρέπει να επανεκλεγούμε στην Πάτμο, είναι σίγουρο ότι με το έργο που θα έχετε επιτελέσει στο υπόλοιπο της θητείας σας, ούτε για Δήμαρχος Αγίας Κυριακής και Πηγανούσας θα είστε κατάλληλος”.

 

Μετά τιμής, 

Παναγιώτης Κουμπάρος 

Στέλιος Λουλουδιάς
 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ