back to top
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν τα βραβεία «Best City Awards» για το 2020 που έχουν σχέση με δράσεις, οι οποίες αφορούν Καινοτομία και Ποιότητα Ζωής, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής.

Τα βραβεία «Best City Awards» αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις κορυφαίες πρακτικές και λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με βάση τη συνολική βαθμολογία που απέσπασαν οι Δήμοι όλης της χώρας από τους κριτές με τη συμμετοχή τους σε επιμέρους ενότητες των Best City Awards, ΠΡΩΤΟΣ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναδείχτηκε ο Δήμος Λέρου που πήρε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού!

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Λέρου η βράβευση του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων – Εφαρμογές Smart Cities, με Εξοικονόμηση Ενέργειας, συνολικού προϋπολογισμού 2.387.515,096€, η οποία έρχεται την κατάλληλη στιγμή αποστομώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους γνωστούς «σκοταδιστές» του νησιού μας, οι οποίοι δυστυχώς υπονομεύουν με κάθε δυνατή ευκαιρία το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Το συγκεκριμένο έργο αξιολογήθηκε από την επιτροπή των «Best City Awards» ανάμεσα στις κορυφαίες πρακτικές για το 2020 καταλαμβάνοντας το χρυσό βραβείο και φέρνοντας τον Δήμο Λέρου πρώτο, ανάμεσα σε όλους τους δήμους του Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστώ θερμά των πρόεδρο της ΚΕΔΕ – Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση, καθώς και τους πολίτες της Λέρου για την στήριξη του έργου της Δημοτικής Αρχής».

Popular Articles