back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Λέρου: “Συνεχίζεται η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήμαρχος Λέρου: "Συνεχίζεται η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής"

Δελτίο Τύπου: Η Δημοτική Αρχή Λέρου εκτός από τα εκατοντάδες προβλήματα που έχει καθημερινά να επιλύσει, είναι –δυστυχώς- υποχρεωμένη να απαντάει στην εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης που εξαπολύουν οι γνωστοί λασπολόγοι που χωρίς ήθος προσπαθούν να καθοδηγήσουν τους πολίτες σε λάθος συμπεράσματα, στερώντας από τον Δήμαρχο το δικαίωμα της απάντησης. 

Ένας από αυτούς είναι και ο έμμισθος υβριστής και γνωστός λασπολόγος, μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Αμύνης Γ. Παλαπουγιούκ, ευρύτερα γνωστός ως «αόρατος σύμβουλος», ο οποίος αντί να ντρέπεται για την πολιτική του κατάντια, αποδεικνύει καθημερινά ότι τα χρήματα των φορολογούμενων ξοδεύονται με λάθος τρόπο. 

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος υβριστής της Δημοτικής Αρχής, δεν έχει άλλη δουλειά, εκτός από το να πληρώνεται από το υπουργείο Αμύνης και να κάθεται μπροστά από ένα πληκτρολόγιο γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως εργολάβος λάσπης. 

Επειδή όμως σημασία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, θα θέλαμε να ενημερώσει ο ίδιος την κοινή γνώμη σχετικά με τα παρακάτω: 

1) Ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντά του ως μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Αμύνης;

2) Οι πολίτες εύλογα αναρωτιούνται γιατί βρίσκεται συνεχώς στη Λέρο και σε άλλα νησιά (προφανώς κάνοντας μόνιμες διακοπές) και όχι στο Υπουργείο από το οποίο πληρώνεται; 

Επίσης τον καλούμε να σταματήσει την εκστρατεία ψεύδους και λάσπης και όποτε έχει απορίες να επισκέπτεται το γραφείο Δημάρχου ώστε να ενημερώνεται για τα θέματα που υποτίθεται ότι τον απασχολούν, και ύστερα μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει. 

Τέλος για πολλοστή φορά διαμηνύουμε στον «αόρατο σύμβουλο» ότι το ήθος και η αξιοπρέπειά δεν έχουν ανταλλακτική αξία, ούτε σε μισθούς ούτε σε αξιώματα και η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής και όχι στάση ζωής.

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ