back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: “Στόχος η δημιουργία Δημοτικής Μαρίνας στο Λακκί”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: "Στόχος η δημιουργία Δημοτικής Μαρίνας στο Λακκί"

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Λερου κ. Μιχ. Κόλιας, σχετικά με επαφές που είχε εντός και εκτός Λέρου για τη συζήτηση και επίλυση σημαντικών θεμάτων. 

Στο εν λόγω Δελτίο Τύπου, αίσθηση προκαλεί η αναφορά του Δημάρχου Λέρου στη δημιουργία δημοτικής Μαρίνας στο Λακκί. 

“Στη συνεδρίαση της 17ης Ιουνίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Λέρου, με σημαντικότερα θέματα συζήτησης την αξιολόγηση των υπαλλήλων ΟΤΑ και τις απόψεις της ΠΕΔ επί του νομοσχεδίου που αφορά την οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας.

Παρών ήταν επίσης ο νέος Περιφερειάρχης κ. Γ. Χατζημάρκος, ο οποίος δεσμεύτηκε να καλέσει όλους του Δημάρχους μέχρι τέλος Ιουλίου για να τους ενημερώσει για το νέο ΕΣΠΑ. 

Χθες, Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, ο κ. Κόλιας συμμετείχε σε σύσκεψη στην οποία παρευρέθησαν επίσης ο νομικός σύμβουλος του Δήμου κ. Θ. Παραπονιάρης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Σαρρής, ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Παυλούς και στελέχη αυτής.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε η μη ύπαρξη αιγιαλού και χερσαίας ζώνης στον κόλπο του Λακκιού.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, το συντομότερο δυνατό, να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα της απουσίας κτηματολογικών μερίδων και να δοθεί το πράσινο φως της οικονομικής ανάπτυξης του Λακκιού, με τη δημιουργία Δημοτικής Μαρίνας.

Ο δύσκολος αγώνας της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται με στόχο την τουριστική αναβάθμιση του νησιού μας αλλά και την επίλυση σημαντικών προβλημάτων τα οποία οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν τόλμησαν ούτε να αγγίξουν”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ