back to top
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δήλωση Δημάρχου Λέρου για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήλωση Δημάρχου Λέρου για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Σχετικά με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αγαπητά μου παιδιά,

Από αύριο, μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων, καλείστε να κλείσετε τον κύκλο της μαθητικής σας ζωής που θα θυμάστε πάντοτε με νοσταλγία και να διαβείτε έναν νέο, πολλά υποσχόμενο κύκλο φοιτητικής ζωής ο οποίος θα καθορίσει εν πολλοίς τη μετέπειτα πορεία σας.

Όλοι μας κατανοούμε ότι η συγκεκριμένη σχολική χρονιά ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη αφού σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού, επηρεάζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία.

Θέλω να γνωρίζετε ότι ο Δήμος Λέρου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την ομαλή έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων αύριο και οι υπηρεσίες μας, προμήθευσαν τις σχολικές μονάδες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα (Γενικό Λύκειο – ΕΠΑΛ), με αντισηπτικά υγρά και μπουκαλάκια νερό για κάθε μαθητή, καθώς επίσης και με μάσκες για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς καθώς και για όσους μαθητές επιθυμούν να τις φορέσουν.

Επίσης οι διευθύνσεις των σχολείων με ενημέρωσαν την Παρασκευή (12.6.2020) σχετικά με την τήρηση των υγειονομικών οδηγιών σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) (φυσικός αερισμός των αιθουσών, τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων καθημερινός καθαρισμός με αντισηπτικό υγρό όλων των χώρων που διεξάγονται οι εξετάσεις, κλπ).

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος μας θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, ώστε να κυλήσουν ομαλά οι δύσκολες αλλά σημαντικές ημέρες των Πανελληνίων εξετάσεων.

Από αύριο, οι σκέψεις όλων μας θα σας συνοδεύουν και είμαστε βέβαιοι, ότι με πίστη στον Θεό, με νηφαλιότητα και καθαρή σκέψη, θα τα καταφέρετε!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!”.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ
Κόλιας Μιχάλης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ