Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εξαιρετική τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στα Δωδεκάνησα!
Υπόσχομαι ότι, όπως αγωνίσθηκα μέχρι τώρα προς όφελος των νησιών μας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, προκειμένου οι νησιώτες μας να αισθάνονται ασφαλείς σε μια κοινωνία, που δε θα τους στερεί όλα αυτά που τους αξίζουν και η καρδιά της Ελλάδας να εξακολουθεί να κτυπά δυνατά στην ακριτική Δωδεκάνησο!!!
Τέλος, δηλώνω ότι θα εργαστώ για να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια να είναι αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνεχίσει η χώρα μας την ανοδική πορεία, που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια!
Αικατερίνη Α. Εμμανουήλ
Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες