back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διευκρινίσεις μέσω… Facebook από τον διοργανωτή, για την ακύρωση της συναυλίας με τα “Παιδιά από την Πάτρα”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιευκρινίσεις μέσω... Facebook από τον διοργανωτή, για την ακύρωση της συναυλίας με τα "Παιδιά από την Πάτρα"

Σε… μέγα φιάσκο κατέληξε η συναυλία με τα “Παιδιά από την Πάτρα”, που ακυρώθηκε ενώ είχε προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ της Κυριακής 5/8/2012 στον πύργο Μπελένη στα Άλιντα Λέρου.

Ο διοργανωτής της συναυλίας κ. Τάσος Δεληγιάννης με δηλώσεις του στο Facebook (μέσω λογαριασμού χορηγού της συναυλίας), ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι το εν λόγω συγκρότημα ζητούσε την προεξόφληση των χρημάτων από τη συναυλία της ΛΕΡΟΥ, κάτι που δεν ήταν στα μεταξύ τους συμφωνηθέντα. Παράλληλα αφήνει αιχμές προς τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Διαμαντάρα. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις που έγιναν μέσω Facebook: 

“Πάμε τώρα στο άλλο θέμα με τα παιδιά από την πάτρα.

Δεν ξέρω εάν θυμάστε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο που κάποιος δεν ήθελε να παραχωρηθεί ο πύργος στους ΒΕΓΚΑΣ αλλά μόνο στα παιδιά από την πάτρα.

Οι κύριοι αυτοί έτυχαν της ίδιας μεταχείρισης με τους ΒΕΓΚΑΣ διαμένοντας στο κριθωνι σε ένα από τα καλυτέρα ξενοδοχεία στην Λέρο για τέσσερις μέρες και με νοικιασμένο αυτοκίνητο παρακαλώ. Η διατροφή πληρωμένη από τους εστιατόριο ΛΑΜΠΡΟΣ στα αλιντα και ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ στο κριθωνι.

Και επειδή τους είχα κλείσει δυο συναυλίες μια στους ΛΕΙΨΟΥΣ και μια στην ΛΕΡΟ με την εξής συμφωνία ότι η πληρωμή τους θα γινόταν με το τέλος της καθεμίας όπως και έγινε μετά την συναυλία στους ΛΕΙΨΟΥΣ, θεώρησαν σωστό να μου βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό και ζητούσαν την προεξόφληση της συναυλίας της ΛΕΡΟΥ γιατί?

Γιατί την ημέρα που ήρθαν εδώ εγώ λογω της άφιξης των ΒΕΓΚΑΣ ήμουν τρομερά απασχολημένος και δεν τους έδωσα την ανάλογη σημασία με τους ROLLING STONES.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ?

Γιατί θεώρησαν λάθος το φέρσιμο μου στους ΒΕΓΚΑΣ και υπερβολικό ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ προφασιζόμενοι ασθένεια και ένα σωρό κουραφέξαλα.

Εγώ μπορεί να έχασα ένα σεβαστό χρηματικό ποσόν από γελοιότητα δίκια τους αυτοί έχασαν ένα πανηγύρι που δεύτερο δεν θα είχαν ζήσει όπως και πολλά αλλά τα όποια θα τα δουν στην πορεία.

Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη από τους συμπολίτες μου για αυτό το φιάσκο που έζησαν και δυστυχώς ήμουν και εγώ μπλεγμένος σε αυτό και τους υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο…………..

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ…………………

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΣΙΜΟ ΤΟΥΣ”

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ