back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: «Καθιστώ υπεύθυνο τον Μιχάλη Κοντραφούρη για την καθυστέρηση λειτουργίας της Πύλης Εισόδου και την ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: «Καθιστώ υπεύθυνο τον Μιχάλη Κοντραφούρη για την καθυστέρηση λειτουργίας της Πύλης Εισόδου και την ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ: «Προκαλεί εντύπωση η θρασύτητα και ο αθέμιτος και ποταπός τρόπος αντιπαράθεσης που έχει καθιερώσει στα δημοτικά πράγματα ο κ. Κοντραφούρης.

Υπενθυμίζουμε στον Λεριακό Λαό ότι η καταγγελία του κ. Κοντραφούρη που έγινε για την μελέτη της Πύλης Εισόδου και του νέου Νηπιαγωγείου, με ημερομηνία 30-1-2016, είδε το φως της δημοσιότητας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λέρου, ο οποίος ξεσκέπασε για πολλοστή φορά τον μανιώδη λάτρη καταγγελιών και δικομανή, Μιχάλη Κοντραφούρη.

Είναι πασιφανές ότι ο κ. Κοντραφούρης δεν έδωσε πρώτος στη δημοσιότητα την καταγγελία που έκανε στα μουλωχτά για την Πύλη Εισόδου, διότι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βλάψει προσωπικά τον Δήμαρχο και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα του Δήμου μας, χωρίς ωστόσο ο Λεριακός Λαός να αντιληφθεί ποιος κρύβεται πίσω από την καθυστέρηση λειτουργίας της Πύλης Εισόδου και την εν γένει οπισθοδρόμηση των έργων ανάπτυξης.

Από σήμερα καθιστούμε υπεύθυνο τον Μιχάλη Κοντραφούρη για την όποια καθυστέρηση λειτουργίας της Πύλης Εισόδου και την ανέγερση του νέου Νηπιαγωγείου, και τον καλούμε να απολογηθεί στους συμπολίτες μας και στους επαγγελματίες, για την ιδιοτελή και ύπουλη τακτική των άστοχων καταγγελιών στα δημοτικά έργα Παιδείας και Ανάπτυξης της Λέρου.

Σχετικά με τις προσβολές του κ. Κοντραφούρη στο πρόσωπο του Δημάρχου για τη γνώση ή μη της ελληνικής γλώσσας, υπενθυμίζουμε ότι ο Λεριακός Λαός τον Μάιο του 2014 απάντησε με την ψήφο του στους δήθεν «γραμματισμένους». Κοιτάξτε κ. Κοντραφούρη ανάμεσα στον συνδυασμό σας και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Τέλος, ευελπιστούμε ότι, όσοι συμπολίτες μας έχουν στοιχειωδώς λίγο περισσότερο μυαλό από εκείνο που νομίζει ο κ. Κοντραφούρης ότι έχουν, μπορούν με ευκολία να κατανοήσουν την ουσία αυτών των ποταπών και άστοχων καταγγελιών».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ