back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου του Δημάρχου Λέρου σχετικά με την καθυστέρηση πληρωμής των υπαλλήλων του Δήμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου του Δημάρχου Λέρου σχετικά με την καθυστέρηση πληρωμής των υπαλλήλων του Δήμου

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, σχετικά με την ολιγοήμερη καθυστέρηση καταβολής μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Δήμου Λέρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Λέρου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ενημερώθηκε για το συμβάν το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου, όπου ευθύς αμέσως επικοινώνησε με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών ώστε να εκφράσει τη δυσαρέσκιά του για το θέμα. Επίσης επισυνάπτει την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας του Δήμου Λέρου. Αναλυτικότερα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ενημερώσω τους υπαλλήλους του Δήμου Λέρου για την ολιγοήμερη αλλά απαράδεκτη καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας τους, από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Συγκεκριμένα: 

1. Ενημερώθηκα για το συμβάν το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου, όπου ευθύς αμέσως πραγματοποίησα όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για την άμεση επίλυση του προβλήματος. 

2. Κάλεσα στο γραφείο μου τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας για σχετική ενημέρωση, απ’ όπου προέκυψε ότι ουδείς υπάλληλος ή αιρετός του Δήμου Λέρου ευθύνεται για την καθυστέρηση καταβολής μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Δήμου μας, όπως προκύπτει και από την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού την οποία επισυνάπτω.

3. Επικοινώνησα με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και ζήτησα εξηγήσεις γι’ αυτην την καθυστέρηση, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκιά μου για το Συμβάν.

4. Αν και είναι σαφές ότι οι γραφειοκρατικές ευθύνες ανήκουν αλλού, ζητώ εκ μέρους της πολιτείας συγνώμη από τους υπαλλήλους του Δήμου μας, κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες τους και διαβεβαιώνοντας τους ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να μην εμφανιστεί ανάλογη περίπτωση στο μέλλον”.

Ο Δήμαρχος Λέρου

Μιχάλης Κόλιας

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ