back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ: Δυστυχώς για τον τόπο μας επιβεβαιωνόμαστε…

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ: Δυστυχώς για τον τόπο μας επιβεβαιωνόμαστε…

Σε συστράτευση καλεί τους πολίτες και τους φορείς της Λέρου η Μείζων Μειοψηφία του Δήμου Λέρου.

Όπως αναφέρει σε πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε, «…το μόνο σχέδιο (της παρούσας Δημ. Αρχής) είναι η απαξίωση και ο μηδενισμός του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και η λασπολογία και ο διωγμός των πολιτικών της αντιπάλων». Διαβάστε αναλυτικότερα το Δελτίο Τύπου:

“Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο νησί μας.

Ανεξαρτητοποιήσεις και διαφοροποιήσεις δημοτικών συμβούλων, αποπομπή και εκδίωξη του Αντιδημάρχου της Τ.Υ. και ανεξαρτητοποίηση του, καθώς και σοβαρότατες καταγγελίες στα τοπικά ΜΜΕ για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και τις ενέργειες του Δημάρχου.

Δυστυχώς για τον τόπο μας επιβεβαιωνόμαστε ότι η νέα Δημοτική Αρχή έχει ξεχαστεί στο ΟΡΑΜΑ της και το μόνο ΣΧΕΔΙΟ της είναι η απαξίωση και ο μηδενισμός του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και η λασπολογία και ο διωγμός των πολιτικών της αντιπάλων.

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι σοβαρά ζητήματα του τόπου παραμένουν άλυτα και διαιωνίζονται, ενώ ο κατήφορος της Δημοτικής Ομάδας που διοικεί το Δήμο παρασύρει δυστυχώς και το νησί μας σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Καλούμε όλους τους πολίτες, τους παράγοντες και τους φορείς του νησιού μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βάλουμε ένα φρένο σ’ αυτόν τον κατήφορο.

Η Λέρος μας πρέπει να ξαναβρεί την ανοδική της πορεία προς την ανάπτυξη και την πρόοδο”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ