Στη Χοροεσπερίδα της Γ Λυκείου ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του ΔΣ Μαρία Παπαφώτη, τους Αντιδημάρχους Γεώργιο Ζουμπούλη και Βασίλη Μεραμπελιώτη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νεκτάριο Μπίλλη, παρουσία του Έπαρχου κου Γιάννη Θεμέλαρου που πραγματοποιήθηκε στο Εστιατόριο «Άρτεμις».
Στηρίζοντας την δύσκολη προσπάθεια των παιδιών ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας απευθυνόμενος στους μαθητές και παρευρισκομένους ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κο Ακογλάνη Πέτρο, τα μέλη του ΔΣ ,τους εκπαιδευτικούς και τους Γονείς, τονίζοντας τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη νεολαία μας, καθώς και τις επιτυχίες στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποτέλεσμα της συλλογικής σκληρής δουλειάς.
Τέλος ,ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις τους και Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία και Αγάπη.
{loadmoduleid 270}
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί