back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Δημάρχου Λέρου σχετικά με απαράδεκτες πρακτικές του απερχόμενου εκπροσώπου εργαζομένων ΚΘΛ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου Δημάρχου Λέρου σχετικά με απαράδεκτες πρακτικές του απερχόμενου εκπροσώπου εργαζομένων ΚΘΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την Τρίτη 13-4-2021, η Δημοτική Αρχή Λέρου ενημερώθηκε σχετικά με ανακοίνωση – ανάρτηση του απερχόμενου εκπροσώπου εργαζομένων ΚΘΛ Τσαχουργιανίδη Αναστασίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος για προεκλογικούς λόγους και στην προσπάθειά του να βγει από την αφάνεια, προέβη αυτόκλητα σε ανακοίνωση – ενημέρωση σχετικά με την έναρξη των εμβολιασμών στο νησί μας, χωρίς να έχει θεσμικά τέτοια αρμοδιότητα.

Η απαράδεκτη – λαϊκίστικη ενέργεια του συγκεκριμένου, στοχεύει αποκλειστικά στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΘΛ.

Αποτελεί δε, όνειδος, τόσο για τη Δημοτική Αρχή όσο και εν γένει για το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, η αναφορά που κάνει μεταξύ των άλλων, για «…δικές του προσπάθειες…» σχετικά με τον εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού μας, όταν είναι γνωστό ότι για τέτοια θέματα, δεν μπορεί να εισακουστεί ούτε στα όρια της γειτονιάς του.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Λέρου διαμηνύουν στον συγκεκριμένο, ότι με θέματα που άπτονται των υπηρεσιών του Δήμου και της υγείας των κατοίκων της Λέρου δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε πολιτικά παιχνίδια, ούτε μικροπολιτικές σκοπιμότητες, καταδικάζοντας παράλληλα τις λαϊκίστικες και απαράδεκτες πρακτικές του συγκεκριμένου «ρομπέν των εργαζομένων», ο οποίος εκτός των άλλων, φέρεται και ως αυτόκλητος εκπρόσωπος Τύπου του Νοσοκομείου, παρακάμπτοντας μέχρι και τον ίδιο τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Η διαδικασία συλλογής στοιχείων των μόνιμων κατοίκων της Λέρου που επιθυμούν να εμβολιαστούν, πραγματοποιείται από τον Δήμο Λέρου σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και οτιδήποτε άλλο έχει ανακοινωθεί από τον αυτόκλητο, ανήκει στη σφαίρα της δικής του φαντασίας.

Τέλος η Δημοτική Αρχή Λέρου ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του ΚΘΛ, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, καθώς και το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ