back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απώλεσε την πλειοψηφία ο Δήμαρχος Λέρου – Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Δημοτική Σύμβουλος Βενέτου Ευδοκία

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπώλεσε την πλειοψηφία ο Δήμαρχος Λέρου - Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Δημοτική Σύμβουλος Βενέτου Ευδοκία

Βόμβα στα θεμέλια της πλειοψηφούσας παράταξης έθεσε η Δημοτική Σύμβουλος κα Βενέτου Ευδοκία με την ανεξαρτητοποίησή της, την οποία ανακοίνωσε με μια λιτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Λέρου και την Πρόεδρο του Δ.Σ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κα Βενέτου αναφέρει στην πολύ λιτή επιστολή της ότι παραμένει στα δημοτικά έδρανα ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος και ότι θα αγωνιστεί από τη θέση της αυτή, για το καλό της Λέρου και των συμπολιτών της.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας απώλεσε -και τυπικά- την πλειοψηφία αφού η ανεξαρτητοποίηση της κας Βενέτου είναι η τρίτη στη σειρά. Είχαν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ Ρούσου Ευάγγελου και Ασβεστά Ευάγγελου.

Αυτό σημαίνει ότι από τους 13 συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης παραμένουν στο πλευρό του Δημάρχου οι 10 εξ αυτών, ενώ, αθροίζοντας τους 3 Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους μαζί με τους 8 συνολικά Συμβούλους της Ελάσσονος και Μείζονος Μειοψηφίας, αριθμούν τους 11.

Εκτός αυτών υπάρχουν πληροφορίες που φέρουν ακόμη ένα στέλεχος της παράταξης Κόλια να ακολουθεί την ανεξαρτητοποίηση των τριών συναδέλφων του…

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες για το νησί της Λέρου και ας ευχηθούμε πως ότι γίνεται από εδώ και πέρα θα είναι προς το συμφέρον της Λέρου και των Δημοτών της, χωρίς κομματικές και λοιπές παρωπίδες… 

Πηγή: leros.com.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ