ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ύδρευσης Αποχέτευσης, με τη βοήθεια εξωτερικού συνεργείου, μετά από τρία μερόνυχτα σκληρής δουλειάς κατάφεραν την πλήρη αποκατάσταση του αντλιοστασίου της Αγίας Μαρίνας. Πολλά από τα εξαρτήματα του, λόγω παλαιότητας δημιουργούσαν συχνά προβλήματα, όμως πλέον αντικαταστάθηκαν όλα και λειτουργούν στην εντέλεια.
Σύντομα θα ξεκινήσουν αντίστοιχες ενέργειες και σε άλλα αντλιοστάσια που υπολειτουργούν με τελικό στόχο την καλή και ασφαλή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
Ο δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας Ύδρευσης Αποχέτευσης γιατί έφεραν εις πέρας την εργασία τους για άλλη μια φορά, κάτω από επικίνδυνες κι αντίξοες συνθήκες.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»