Λέρος: Απλήρωτοι οι υπάλληλοι του Δήμου τον Δεκαπενταύγουστο!

Σαν βόμβα “έπεσε” η είδηση μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου Λέρου, ότι παραμονή Δεκαπενταύγουστου οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους είναι… άδειοι.

Λέρος: Απλήρωτοι οι υπάλληλοι του Δήμου τον Δεκαπενταύγουστο!

Σαν βόμβα “έπεσε” η είδηση μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου Λέρου, ότι παραμονή Δεκαπενταύγουστου οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους είναι… άδειοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μισθοδοσία του δεκαπενθήμερου δεν κατατέθηκε στους λογαριασμούς των υπαλλήλων, αφού η σχετική – προαπαιτούμενη διαδικασία μεταξύ του Δήμου Λέρου και της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση.

Αποτέλεσμα του παραπάνω συμβάντος είναι οι υπάλληλοι του Δήμου Λέρου να περάσουν “Μαύρο Δεκαπενταύγουστο”. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, “υπάρχουν συνάδελφοι που κυριολεκτικά δεν έχουν να αγοράσουν ούτε έναν καφέ…”

Πάντως, οι αρχικοί φόβοι που είχαν ορισμένοι εξ’ αυτών, σχετικά με τις πρόσφατες εξαγγελίες του Δημάρχου Λέρου περί “οριακής κατάστασης” στα οικονομικά του Δήμου Λέρου, δεν επιβεβαιώνονται, αφού σύμφωνα με όσα τους είπαν οι αρμόδιοι επί του θέματος, τα χρήματα υπάρχουν στα ταμεία και η μισθοδοσία, θα τους καταβληθεί κανονικά την Πέμπτη 16/8/2012.

lerosnews.gr


Ακολουθήστε το Leros News στο κανάλι μας στο YouTube
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Λέρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο lerosnews.gr

Σχόλια αναγνωστών …

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.