back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Απάντηση του Δημάρχου Λέρου στο κοινό Δελτίο Τύπου των κ.κ. Κουμπάρου – Λουλουδιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπάντηση του Δημάρχου Λέρου στο κοινό Δελτίο Τύπου των κ.κ. Κουμπάρου - Λουλουδιά

Σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος απάντησε ο Δήμαρχος Λέρου στα όσα ισχυρίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Κουμπάρος και Στέλιος Λουλουδιάς σε κοινή τους επιστολή που αναρτήσαμε πριν λίγες μέρες στην ιστοσελίδα μας. Το Δελτίο τύπου του κ. Κόλια αναφέρει τα εξής:

«Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι – υπερασπιστές των συμφερόντων της Πάτμου, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν τα συμφέροντα και τις ανάγκες του Δήμου Λέρου, ειδάλλως να παραιτηθούν. Ο Δήμαρχος Λέρου και η εν γένει λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, απαιτούν αντιπολίτευση ισχυρή, σοβαρή, με ουσιαστικές προτάσεις και όχι το πενταμελές σκορποχώρι που παρατηρείται στην παράταξη της Μείζονος Μειοψηφίας. Μια παράταξη που το βάζει στα πόδια με την πρώτη ευκαιρία για να αποποιηθεί των διαχρονικών ευθυνών της.

Όταν ο κ. Π. Κουμπάρος και ο κ. Λουλουδιάς αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν την πολιτική λάσπης που αποτυπώνεται στο επαίσχυντο δελτίο τύπου που εξέδωσαν ή αν θα ακολουθήσουν τις υπόγειες πολιτικές του -υπερασπιστή του ΔΗΛΙΤΑΠ και της Πάτμου- επικεφαλής τους, τότε μπορούν να επισκεφτούν το γραφείο του Δημάρχου Λέρου, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τη δημόσια διοίκηση και τις διαδικασίες κοπής Δέντρων τα οποία κρίνονται επισφαλή για τους δημότες της Λέρου.

Το ύφος της συγκεκριμένης επιστολής των Δημοτικών Συμβούλων της Μείζονος Μειοψηφίας, δείχνει το ποιόν και το ήθος αυτών που το υπογράφουν.

Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται αυτούσιοι στους υπερασπιστές των συμφερόντων της Πάτμου και του Προέδρου του ΔΗΛΙΤΑΠ, οι οποίοι όπως φαίνεται, εκλέχτηκαν κατά λάθος δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Λέρου. 

Τους προτρέπω την επόμενη φορά να πολιτευτούν στην Πάτμο. Εκεί, ίσως έχουν περισσότερες πιθανότητες επανεκλογής».

Μιχάλης Κόλιας
Δήμαρχος Λέρου 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ