back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανοικτή επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέλιου Λουλουδιά προς τον Δήμαρχο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑνοικτή επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέλιου Λουλουδιά προς τον Δήμαρχο Λέρου

Ανοικτή επιστολή εξέδωσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέλιος Λουλουδιάς απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια.

Στη συγκεκριμένη επιστολή ο κ. Λουλουδιάς αναφέρεται στις πρόσφατες δημαιρεσίες και τις αλλαγές προσώπων στον Δήμο Λέρου, επαναφέροντας το θέμα της αντιμισθίας του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη. 

Αναλυτικότερα o κ. Λουλουδιάς αναφέρει τα εξής:

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

 

“Κλείσαμε 2 χρόνια από τότε που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή τα ηνία του τόπου.

Με αφορμή τις δημαιρεσίες και τις αλλαγές προσώπων, εύχομαι στον Δήμαρχο Λέρου να μπορέσει να πραγματοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε στον Λεριακό Λαό.

Επίσης θα ήθελα να τον συγχαρώ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κωνσταντινίδη. Πιστεύω ότι με αυτή την επιλογή ο κ. Κόλιας θα κάνει οικονομία στον κορβανά του Λεριακού λαού…

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Δήμαρχο, ότι το κόστος μισθοδοσίας του κ. Αντιδημάρχου μέχρι τη λήξη της θητείας του, ανέρχεται στο ποσό των 81.000€ περίπου. 

Νομίζω πως αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν μέσω 2μηνων συμβάσεων σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και παράλληλα θα μπορούσε να ενισχυθεί η Τεχνική μας Υπηρεσία.

Όπως επαναλαμβάνει συχνά – πυκνά ο κ. Κόλιας, ο Δήμος Λέρου βιώνει την χειρότερη περίοδο στα οικονομικά του, και απορώ πραγματικά πως περισσεύουν αυτά τα χρήματα.

Αν αυτός είναι ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ στον οποίο πιστεύει ο εκλεγμένος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κόλιας καθώς και ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λέρου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης, τότε καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ μιλάμε…

Ελπίζω αυτή η επιστολή να αφυπνίσει τον κ. Δήμαρχο ώστε να καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω του.”  

 

Λουλουδιάς Στέλιος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ