back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση από το Δήμο Λέρου για τη συμμετοχή επαγγελματιών του Τουρισμού στη 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Exrpo 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑνακοίνωση από το Δήμο Λέρου για τη συμμετοχή επαγγελματιών του Τουρισμού στη 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Exrpo 2015

Σας γνωστοποιούμε ότι ο Δήμος Λέρου θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Exrpo 2015” που θα διεξαχθεί από τις 4 έως 6 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό χώρο της Μητροπόλιταν ΕXPO στην Αθήνα με περίπτερο που μας παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στόχος της έκθεσης είναι να γίνει πόλος έλξης η Χώρα μας και κυρίως το νησί μας για το διεθνή τουρισμό ,έτσι ώστε οι επιχειρηματίες του νησιού μας που ασχολούνται με τον τουρισμό τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στην έκθεση και να έχουν συναντήσεις με διάφορους έκθετες.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλες οι μορφές τουρισμού ειδικότερα : Tουριστικός , Πολιτιστικός , Θαλάσσιους , Γαστρονομικός, Αρχαιολογικός, κα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι ο Δήμος μας θα δέχεται έντυπα αποκλειστικά και μόνο επαγγελματικών & Πολιτιστικών Φορέων μέχρι και τη Δευτέρα 30.12.2015 στα γραφεία μας στην Κάμαρα τηλ. επικοινωνίας 22470.22109.

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι όσοι επιχειρηματίες του νησιού μας δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακά προϊόντα, και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση προβάλλοντας και διαφημίζοντας τα προϊόντα τους (όχι προς πώληση στο χώρο της έκθεσης ) θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο του Δήμου μας ,αν όχι η “LEADEREXPO“ παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης περιπτέρων και χώρων για κάθε ιδιώτη που θέλει να προβληθεί αυτόνομα. 

Τέλος η συλλογή και η μεταφορά του υλικού των επαγγελματικών συλλόγων που ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο θα γίνει με δική τους ευθύνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ