back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αιχμηρή απάντηση του κ. Μιχάλη Κοντραφούρη στον Δήμαρχο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑιχμηρή απάντηση του κ. Μιχάλη Κοντραφούρη στον Δήμαρχο Λέρου

Αιχμηρή απάντηση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κοντραφούρης, σχετικά με όσα αναφέρονται σε δελτίο τύπου (23 Οκτωβρίου) του δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια.

Ο κ. Κοντραφούρης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “σέβεται απόλυτα την ετυμηγορία του Λεριακού λαού, πράγμα που το απέδειξε με την στάση του το βράδυ της νίκης της παράταξης Κόλια”, στις εκλογές του 2010. Επίσης, ο κ. Κοντραφούρης αναφέρει ότι τα έργα τσιμεντόστρωσης επί δημαρχίας του, τα είχε ψηφίσει και ο κ. Κόλιας και αποτελούν τμήμα έργων της “χρυσής οκταετίας 2002-2010” που το ύψος τους αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ. 

Αναλυτικότερα η απαντητική επιστολή αναφέρει τα εξής:

“Εντύπωση προκαλεί το ύφος και η έντονη αντίδραση του Δημάρχου Λέρου σε μια επιστολή μου που δεν απευθύνεται άμεσα σε αυτόν.

Δεν γνωρίζω αν φταίει η σύγχυση στην οποία βρίσκεται ή η γνωστή αδυναμία του να κατανοήσει ένα κείμενο γραμμένο σε απλή ελληνική γλώσσα.

ΣΕΒΟΜΑΙ απόλυτα την ετυμηγορία του Λεριακού λαού, πράγμα που το απέδειξα με την στάση μου το βράδυ της νίκης του στις προηγούμενες εκλογές.

Η απειρία της ομάδας του (που δεν είναι ύβρις) προκύπτει από το πλήθος των ατόμων της που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά, η δε ανεπάρκεια της ομολογείται από τα ίδια της τα στελέχη, καθώς συνειδητοποιούν ότι μείνανε λίγοι για να επιτελέσουν αρκετά.

Ευχαριστώ για την στέγη που μου προσφέρει αλλά ας την προτείνει καλύτερα στα στελέχη της παράταξης του που η αλαζονεία του, τα έδιωξε!

Τα έργα τσιμεντόστρωσης επί δημαρχίας μου, του θυμίζω ότι τα ψήφισε και ο ίδιος και αποτελούν τμήμα έργων της χρυσής οκταετίας 2002-2010 που το ύψος τους αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ. Ας ανατρέξει απλά στο ΙΚΑ να διαπιστώσει, εκτός των άλλων ωφελειών του τόπου, και τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ημερομισθίων-ενσήμων που πληρώθηκαν προς όφελος συμπολιτών μας. Μήπως στο τέλος της θητείας του θα μετράμε μόνο ΑΠΩΛΕΙΕΣ θέσεων εργασίας;

Τέλος, ανησυχία προκαλεί το γεγονός  ότι εισάγει  στην  πολιτική ζωή του τόπου όρους τυχερών παιγνίων (Τζόκερ-τζόγος-φρουτάκια). Σε αυτόν τον τομέα ο Δήμαρχος είναι ασυναγώνιστος”.

 

Μιχάλης Κοντραφούρης

Δημοτικός Σύμβουλος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ