back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Αίτημα του Δήμου Λέρου προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, για την παραχώρηση έκτασης 4.620 τ.μ. στα Λέπιδα, για τη μονάδα αφαλάτωσης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑίτημα του Δήμου Λέρου προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, για την παραχώρηση έκτασης 4.620 τ.μ. στα Λέπιδα, για τη μονάδα αφαλάτωσης

Την ομόφωνη απόφαση για την παραχώρηση έκτασης 4.620 τ.μ. στα Λέπιδα από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε, προκειμένου να λειτουργήσει η μονάδα αφαλάτωσης έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Λέρου, στη συνεδρίαση της 30/11/2012.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, η Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Λέρου, ο οποίος εισηγήθηκε στο Σώμα (εκτός ημερήσιας διάταξης), το θέμα σχετικά με την λήψη απόφασης για γνωμοδότηση από το Σώμα, προκειμένου να υποβληθεί αίτημα από το Δήμο μας προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.), ώστε να παραχωρηθεί η κυριότητα ή η χρήση της έκτασης των 4.620 τ.μ. στα Λέπιδα, για όσο χρονικό διάστημα θα λειτουργεί η μονάδα αφαλάτωσης του Δήμου Λέρου.

Παράλληλα έθεσε υπόψη του Σώματος την υπ’αριθ. πρωτ. Δ.Υ./30-11-2012 εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η Πρόεδρος στη συνέχεια απηύθυνε το λόγο στους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους για να τοποθετηθούν επί του θέματος και ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις και θέσεις των παριστάμενων μελών του Σώματος.

Μετά το πέρας της συζήτησης, το Δ.Σ. Λέρου αποφάσισε ομόφωνα και εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη του, για την υποβολή αιτήματος προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.), ώστε να παραχωρηθεί η κυριότητα ή η χρήση της έκτασης των 4.620 τ.μ. στα Λέπιδα, για όσο χρονικό διάστημα θα λειτουργεί η μονάδα αφαλάτωσης του Δήμου Λέρου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ