Το νησί της Λέρου θα αποτελέσει για φέτος τον δεύτερο προορισμό για τα σκάφη που συμμετέχουν στον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης “AEGEAN REGATTA 2011” που θα πραγματοποιηθεί από τις 20/8/2011 έως τις 26/08/2011 υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ναυτιλίας.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το Καρλόβασι Σάμου την 21/08/2011 και την ίδια μέρα τα σκάφη θα τερματίσουν στο λιμάνι του Λακκίου Λέρου, όπου θα παραμείνουν για 2 ημέρες, με αναχώρηση για τον επόμενο σταθμό τους που είναι η Νίσυρος στις 23/08/2011.
Κατά την παραμονή των πληρωμάτων στη Λέρο (περίπου 700 άτομα) ο Δήμος Λέρου έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με αποκορύφωμα, το βράδυ της 22/08/2011, όπου θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές της πρώτης διαδρομής, που θα συνοδεύεται με ένα παραδοσιακό Λέρικο γλέντι, προς τιμή τους.



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ευχές από τον Πρεσβευτή της Λέρου, Γιώργο Παύλη, προς τον Λεριακό λαό
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων