Σύμφωνα με εισήγηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Ι. Κωνσταντινίδη προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, η προέγκριση δαπάνης για τη συνδιοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Ρεγγάτα του Αιγαίου», ανέρχεται στο ποσό των 5.000 ευρώ.
Επίσης, η προέγκριση δαπάνης για τη συνδιοργάνωση φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας, ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση και την ενημέρωση που έγινε για τις παραπάνω προεγκρίσεις δαπανών καθώς και τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, αποφάσισε ομόφωνα την προέγκριση των ανωτέρω δαπανών.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί