ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
louloudias

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου

    Ο Jo Finn σχολίασε: They did a really good job. The storms left the beach a disaster! I…
    17.12.2025
  • Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου

    Ο Λερια σχολίασε: Μπράβο τους Με την ευκαιρία: Στο μονοπάτι Παντέλι από το Καστέλο προς Βρωμολιθο, αμέσως…
    17.12.2025
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    Ο George Korfias σχολίασε: Χαχαχαχαχα! Αγαπαμε Λερο! Συγχαρητηρια στον συναδελφο Δημητρη ! Ετσι για την γενικη ενημερωση ομως…
    08.12.2025
  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
kiporama-leros
crithonis-paradise-hotel

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.

Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.

Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
15 °c
Agia Marina
16 ° Πε
16 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Γιάννης Παππάς: Η Δημόσια Υγεία αναβαθμίζεται. Το νέο Νοσοκομείο Κω σύμβολο μιας πολιτικής με πράξεις

Γιάννης Παππάς: Η Δημόσια Υγεία αναβαθμίζεται. Το νέο Νοσοκομείο Κω σύμβολο μιας πολιτικής με πράξεις

Leros News Leros News
30 Οκτωβρίου 2025
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
Γιάννης Παππάς: Η Δημόσια Υγεία αναβαθμίζεται. Το νέο Νοσοκομείο Κω σύμβολο μιας πολιτικής με πράξεις
18
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
328
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

«Το Γενικό Νοσοκομείο Κω δεν είναι απλώς μια υγειονομική μονάδα. Είναι η καρδιά της δημόσιας υγείας στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου».

Με αυτά τα λόγια, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή για το νομοσχέδιο ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας, ανέδειξε τη μεγάλη σημασία του άρθρου 9, που αφορά την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κω.

Διαβάστε επίσης:

Ο Δήμος Λέρου κοντά στους ηλικιωμένους τις ημέρες των γιορτών

Ο Δήμος Λέρου κοντά στους ηλικιωμένους τις ημέρες των γιορτών

17.12.2025
880
Η Θεατρική Ομάδα Λέρου στο Ασχαιμ της Γερμανίας. Ένα ταξίδι – εμπειρία

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου στο Ασχαιμ της Γερμανίας. Ένα ταξίδι – εμπειρία

17.12.2025
931

Ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την Κω και ολόκληρη τη Δωδεκάνησο, καθώς η ρύθμιση αυτή δίνει επιτέλους σάρκα και οστά σε ένα έργο που οι νησιώτες περίμεναν επί δεκαετίες.

«Δεν μιλάμε πια για εξαγγελίες, αλλά για πράξεις. Για θεσμική θωράκιση, για εξασφαλισμένους πόρους, για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα υπηρετήσει τις ανάγκες του νησιού», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι το νέο νοσοκομείο θα αποτελέσει το επιστέγασμα μιας συλλογικής προσπάθειας που δόθηκε με επιμονή, συνέπεια και σχέδιο.

Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνη που στηρίζει με πράξεις τη νησιωτική Ελλάδα.

«Όταν άλλοι θυμούνται τα νησιά λίγο πριν τις εκλογές, εμείς τα υπηρετούμε κάθε μέρα. Όταν εκείνοι γράφουν ανακοινώσεις, εμείς δίνουμε λύσεις. Όταν κάποιοι μιλούν για κοινωνικό κράτος, εμείς το οικοδομούμε στην πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε δίπλα στους γιατρούς του ΕΣΥ, ενίσχυσε τις δομές υγείας, στελέχωσε τις ΜΕΘ και δημιούργησε νέες βάσεις ΕΚΑΒ στα νησιά.

Στο πλαίσιο της τοποθέτησής του, ο Γιάννης Παππάς υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο αποτελεί μια ουσιαστική μεταρρύθμιση για τη Δημόσια Υγεία, που διορθώνει παθογένειες και προσφέρει απτές λύσεις στους πολίτες.

Μεταξύ των σημαντικών ρυθμίσεων που περιλαμβάνει, ανέδειξε:

την ενίσχυση με επικουρικούς γιατρούς χωρίς ταμειακές εκκρεμότητες,

την παροχή στέγασης και διατροφής για ιατρικό προσωπικό σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές,

τη δυνατότητα μετακίνησης στρατιωτικών γιατρών για κάλυψη έκτακτων αναγκών,

την ίδρυση νέων βάσεων ΕΚΑΒ και κινητών μονάδων υγείας,

την καθολική εφαρμογή του Ψηφιακού Φακέλου Υγείας,

καθώς και την επέκταση του προγράμματος προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, με την προσθήκη του HPV DNA test.

«Η Δημόσια Υγεία δεν είναι προνόμιο. Είναι δικαίωμα. Και κάθε βήμα που ενισχύει το ΕΣΥ, κάθε βήμα που μειώνει τις ανισότητες, είναι μια μάχη που αξίζει να δοθεί και να κερδηθεί», τόνισε ο κ. Παππάς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχει η πρόσβαση στην υγεία για τις τοπικές κοινωνίες των νησιών.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τη συμβολή του, επισημαίνοντας ότι «με τις αποφάσεις του αναβαθμίζει ουσιαστικά τη Δημόσια Υγεία και αφήνει έργο που θα μνημονεύεται για χρόνια».

Ο Γιάννης Παππάς κατέληξε με μήνυμα αποφασιστικότητας και ευθύνης:

«Η ψήφος μας σήμερα είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο μέλλον της νησιωτικής Ελλάδας.

Είναι ψήφος για τους νησιώτες.

Και όσο οι πολίτες της Δωδεκανήσου με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, εγώ θα παλεύω για να μην υπάρχει ούτε ένα νησί που να νιώθει υγειονομικά αόρατο».

Tags: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share12Tweet3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάνος Κόνσολας: «Ανάσα για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάνος Κόνσολας: «Ανάσα για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο»

17.12.2025
319
Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Υψηλάντη για τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Ρόδου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Υψηλάντη για τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Ρόδου

17.12.2025
288
Αντ. Γιαννικουρής, Γεν. Γραμματέας ΤΕΕ:…«Σε ΦΕΚ οι παρατάσεις που ζήτησε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – 3,5 δισ. €, ο προϋπολογισμός για το 2026»
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Αντ. Γιαννικουρής, Γεν. Γραμματέας ΤΕΕ:…«Σε ΦΕΚ οι παρατάσεις που ζήτησε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – 3,5 δισ. €, ο προϋπολογισμός για το 2026»

17.12.2025
263
Επόμενο
Κ. Μητσοτάκης στην ανακαίνιση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «Σε εξέλιξη το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων»

Κ. Μητσοτάκης στην ανακαίνιση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «Σε εξέλιξη το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων»

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Παρουσίαση Βιβλίου της Εφορείας Σχολών Λέρου – Μέγας χορηγός ο συμπατριώτης μας κ.…

    17.12.2012
    Παρουσίαση Βιβλίου της Εφορείας Σχολών Λέρου – Μέγας χορηγός ο συμπατριώτης μας κ. Γεώργιος Παυλής Πριν 13 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στα Λέβιθα

    17.12.2013
    Νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στα Λέβιθα Πριν 12 χρόνια 1.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Κρούσματα κλοπών σε Mini Market από παράνομους μετανάστες!

    17.12.2014
    ΛΕΡΟΣ: Κρούσματα κλοπών σε Mini Market από παράνομους μετανάστες! Πριν 11 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοινώθηκε η παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου ΛΕΡΟΥ Δημητρίου Καρανικόλα από τα καθήκοντά…

    17.12.2015
    Ανακοινώθηκε η παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου ΛΕΡΟΥ Δημητρίου Καρανικόλα από τα καθήκοντά του Πριν 10 χρόνια 2K

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης!

    12.12.2025
    Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης! 3.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για διάθεση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικη

    15.12.2025
    Λέρος: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για διάθεση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικη 2.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Ένα βήμα πριν την ίδρυση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Ξηρόκαμπο!

    15.12.2025
    Λέρος: Ένα βήμα πριν την ίδρυση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Ξηρόκαμπο! 2.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό

    10.12.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό 2.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Τιμητική βράβευση για τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου Αντώνη Δήμογλου για τη…

    15.12.2025
    Λέρος: Τιμητική βράβευση για τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου Αντώνη Δήμογλου για τη φιλοζωική του δράση 2K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]

    Λέρος: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

    50 shares
    Share 21 Tweet 12
  • Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    54 shares
    Share 28 Tweet 11
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    53 shares
    Share 22 Tweet 13
  • Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
Navarone-ad
Currently Playing

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Featured
Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

Featured
  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.

Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.

Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Ρόδος: Αλκοόλ σε ανήλικους σε σχολική εκδρομή – Συλλήψεις καταστηματάρχη και καθηγήτριας
  • Λέρος: Εγκρίθηκε η τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων για το μεγάλο έργο αποχέτευσης
  • Ο Δήμος Λέρου κοντά στους ηλικιωμένους τις ημέρες των γιορτών
  • Η Θεατρική Ομάδα Λέρου στο Ασχαιμ της Γερμανίας. Ένα ταξίδι – εμπειρία

Νεότερα Video

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

1.4k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
14 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

1.3k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
13 Δεκεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.